Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Το ΠΑΟΚ - Λάρισα δίνει συνέχεια στην 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Ένα ματς από κάθε διοργάνωση περιλαμβάνει το μπασκετικό πρόγραμμα της Κυριακής (21/11) καθώς σε Stoiximan Basket League, Α2 Ανδρών και Α1 γυναικών υπάρχει προγραμματισμένο μόνο ένα ματς από κάθε διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λάρισα στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Α1 (20:00, ΕΡΤ3

και LIVE από το SPORT24) με τους Θεσσαλονικείς να είναι λαβωμένοι έχοντας χάσει τον Τζος Κάρτερ λόγω τραυματισμού. Το άλλο ματς που ήταν προγραμματισμένο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

20:00 ΠΑΟΚ-Λάρισα (ΕΡΤ3) Τηλεοπτικό το ματς στην Α2 Ανδρών

Με την ΕΡΤ να έχει πάρει τα δικαιώματα της Α2 ανδρών το ματς ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Τρίτωνα θα είναι αυτό που θα ανοίξει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του δεύτερου καλύτερου πρωταθλήματος ανδρών στην Ελλάδα. Έτσι το ματς του Τρίτωνα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη απέναντι στον Κόροιβο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15:00 από το ERTFlix.

15:00 Κόροιβος-Τρίτων (ERTFlix) Ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική στην Α1 γυναικών

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου και τον Ολυμπιακό (16:45) ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών μετά από την προσωρινή διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Οι ερυθρόλευκες πλέον θέλουν να στέψουν και πάλι την προσοχή τους στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

16:45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα