Το αδιέξοδο της Σεβίλλης με τον Ρόνι Λόπες, "δεν τον κρατάει ο Ολυμπιακός"

16:19 8/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Ρόνι Λόπες αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον Ολυμπιακό πριν από ενάμιση μήνα, στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Αταλάντα στο Μπέργκαμο (17/2), όπου είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 85ο λεπτό στη θέση του Ονιεκουρού.

Και το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του με τα ερυθρόλευκα ήταν πριν από δύο μήνες, στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (9/2) όταν είχε μοιράσει δύο ασίστ στα τέρματα του Μασούρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (με την πορτογαλική υπηκοότητα)

είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 66', στη θέση του Καρβάλιο.

Τις τελευταίες 50 ημέρες, είναι κατανοητό ότι, ο Λόπες βρίσκεται εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έδωσε δέκα αγώνες σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, στους οποίους ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, χωρίς να παίξει λεπτό.

Μάλιστα, είναι ηλίου φαεινότερο εδώ και καιρό πως η πειραϊκή ΠΑΕ δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του παίκτη από την Σεβίλλη, η οποία κατά τους Ισπανούς ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά ακόμη και μικρότερο να ήταν το ποσό, πάλι ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε σε διαδικασία συζήτησης, με την εικόνα του ποδοσφαιριστή μέσα στην περίοδο (22 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ).

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε σε διαδικασία να κρατήσει τον Μπρούμα πέρυσι, ο οποίος σε 37 αγώνες είχε εννέα τέρματα και πέντε ασίστ και η ρήτρα αγοράς του από την Αϊντχόφεν ήταν έξι εκατομμύρια και θα έμπαινε τώρα για τον Λόπες; Οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν πράγματα από τον τελευταίο και αυτό δεν στοίχισε μόνο στην πειραϊκή ομάδα, αλλά στη Σεβίλλη.

Το ζήτημα του Λόπες απασχολεί έντονα την διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας, σύμφωνα με το Fichajes.net, καθώς ο Βραζιλιανοπορτογάλος ποδοσφαιριστής "δεν τα κατάφερε ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ενώ επίσης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λοπετέγκι".

Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Λόπες αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Σεβίλλης, καθώς αποκτήθηκε από τη Μονακό αντί 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Στην ισπανική ομάδα ήλπιζαν πως ο Λόπες, μέσω του Ολυμπιακού, θα έδινε πάλι ώθηση στην καριέρα του, αλλά αυτό δε συνέβη και, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιβηρική, θα παραχωρηθεί εκ νέου το καλοκαίρι (να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί ο δανεισμός του πέρυσι στη Νις) και θα γίνει προσπάθεια για την πώλησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα