Θεμέλια πρόκρισης από τον ΠΑΟΚ

15:44 8/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Λένε πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Και ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να περιμένει 48 χρόνια για να παίξει ξανά Μάρτιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και, βεβαίως, δεν θέλει να αφήσει αυτή την (ιστορική) ευκαιρία να πάει χαμένη!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία έχει συμπληρώσει 14 διαδοχικά ματς αήττητη στην Super League Interwetten, θέλει να συνεχίσει το… πάρτι

και στο Europa Conference League, υποδεχόμενη την φορμαρισμένη Γάνδη στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 10/03, 19:45), στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16».

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Στο (ελκυστικό) 2,25 ο «άσος» του Δικεφάλου του Βορρά, σε έναν αγώνα που προσφέρεται και με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με 190 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος δύο ή περισσοτέρων αγώνων με 0% γκανιότα και, στο ευρωπαϊκό τριήμερο, προσφέρει άλλα πέντε παιχνίδια, εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται, λοιπόν, για τα εξής παιχνίδια: Λίβερπουλ - Ίντερ (Τρίτη 08/03, 22:00), Πόρτο - Λιόν (Τετάρτη 09/03, 19:45), Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν (09/03, 22:00), Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ (Πέμπτη 10/03, 19:45) και Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν (10/03, 22:00).

Έρχονται playoffs και playout!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, βεβαίως, ξεχωρίζει γιατί αρχίζουν τα συναρπαστικά playoffs και playout της Super League Interwetten, όπου θα κριθούν ο πρωταθλητής, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και ο υποβιβασμός.

Η Interwetten.gr θέλει να αποδειχθεί εκ νέου η ιδανική… συμπαίκτρια, προσφέροντας αγώνες με 0% γκανιότα και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, στα οποία ξεχωρίζουν τα Combo Bets με τις πολύ υψηλές αποδόσεις.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Σύντομα, βεβαίως, θα διεξαχθούν και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Interwetten.gr να προσφέρει ως επιλογές τον νικητή, αλλά και τον συνδυασμό ακριβές ζευγάρι τελικού και νικητή της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην χώρα μας.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα