Τεν Χαχ: "Δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μου δεν τρέχουν, τους πιέζω από την αρχή της σεζόν"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι ότι αναζητά ακόμα την αιτία που τα στάνταρ της ομάδας του έχουν υποχωρήσει αυτή τη σεζόν και οι παίκτες δεν τρέχουν και δεν πιέζουν τόσο.

Το ξεκίνημα της δεν θυμίζει σε κάτι την περσινή ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Premier League, κατέκτησε το Λιγκ Καπ και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου

Αγγλίας. Αντίθετα, η φετινή Γιουνάιτεντ έχει χάσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί 16 γκολ στις έξι αναμετρήσεις της.

"Είναι πάντα ανησυχητικό όταν δεν τρέχουμε, αλλά νομίζω ότι κόντρα στην Μπάγερν δεν ίσχυε, πλην ορισμένων περιπτώσεων. Απέναντι στην Τότεναμ, ναι, δεν τρέξαμε πολύ.

Είχαμε ένα παιχνίδι την περασμένη σεζόν όπου κάναμε το ίδιο, όπου δεν τρέξαμε. Αλλά νομίζω ότι κόντρα στην Μπάγερν κάναμε το καλύτερο δυνατό από φυσική άποψη, αλλά νομίζω δεν τρέχαμε πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί πέρυσι είχαμε τα περισσότερα clean sheets στην Premier League, επειδή αμυνθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα, οπότε πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτά τα πρότυπα.

Πιέζω τους παίκτες και το απαιτώ από την αρχή της σεζόν, αλλά είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ. Οπότε το γιατί δεν το κάνουν, προσπαθώ να το μάθω, όπως προσπαθώ να πάρω και να δώσω λύσεις και να τους παρακινήσω επίσης, να κάνουν τη δουλειά τους", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα