Τάιγκερ Γουντς: Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

12:15 6/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Σε δικαστικές περιπέτειες έμπλεξε ο Τάιγκερ Γουντς, καθώς η πρώην σύντροφός του Ερίκα Χέρμαν τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το usatoday,ο αστέρας του γκολφ σύναψε σχέση με την Χέρμαν ενώ εργαζόταν στο εστιατόριό του. Ο Γουντς την ανάγκασε να υπογράψει μια συμφωνία μη αποκάλυψης της σχέσης τους και σε περίπτωση που δεν το τηρούσε θα έχανε τη δουλειά της.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Χέρμαν κατέθεσε αποδεικτικό έγγραφο στο δικαστήριο στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ο κύριος Γουντς ήταν ο εργοδότης της κυρίας Χέρμαν. Στην απεικόνιση των γεγονότων από τον ίδιο τον κ. Γουντς, της επέβαλε NDA (συμφωνία μη αποκάλυψης) ως προϋπόθεση για να διατηρήσει τη δουλειά της όταν άρχισε να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του.

Το να επιβάλλει ένα αφεντικό διαφορετικούς όρους εργασίας στον υπάλληλό του λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης είναι σεξουαλική παρενόχληση".

Η δικαστική τους διαμάχη έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, στην οποία ζήτησε αποζημίωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Γουντς.

Keywords
Τυχαία Θέματα