Συντονίσου την Τετάρτη 16/6 στις 21:00 για το δεύτερο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Η πρεμιέρα του Euro 2020 στο SPORT24 συνδυάστηκε με την πρεμιέρα του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ! Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 21:00, ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχθηκε διαδικτυακά τους αναγνώστες του SPORT24 στο πρώτο live online

τηλεπαιχνίδι που διεξήχθη σε συνεργασία με την BWIN.

Μέσα από μια σειρά αθλητικών ερωτήσεων που αφορούσαν και τη φετινή διοργάνωση και αυτές του παρελθόντος, αναζητήσαμε τον Euro master, αυτόν δηλαδή που θα απαντήσει και σωστά και πολύ γρήγορα στις ερωτήσεις που θέσαμε για να κερδίσει φανταστικά δώρα.

Ο νικητής του πρώτου ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με το nickname Vaggelis7Chios κέρδισε το Huawei P Smart 2021 προσφορά της εταιρείας HUAWEI. Και μαζί με τους tamas_panzer, Laz, betman81 και gregthem7, μία θέση στον μεγάλο τελικό του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ την Παρασκευή 7 Ιουλίου, εκεί όπου τους περιμένει ένα πολύ μεγάλο δώρο από την BWIN. Το δώρο θα το αποκαλύψουμε σε μία από τις επόμενες εκπομπές.

Δείτε τι έγινε στο πρώτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ και συνεχίζουμε.

Το δεύτερο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έρχεται την Τετάρτη στις 21:00

Η πρεμιέρα έγινε, οι ερωτήσεις απαντήθηκαν, οι νικητές πήραν τα δώρα τους και τώρα σειρά έχει το δεύτερο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Τετάρτη στις 21:00. Μέσα από 10 νέες ερωτήσεις αναζητούμε τον πιο σωστό και πιο γρήγορο Euro Master, ο οποίος θα κερδίσει ένα φανταστικό δώρο.

Στα πρώτα 6 ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έχετε όλοι τη δυνατότητα να συμμετέχετε - μέχρι 10.000 άτομα σε κάθε quiz. Στο έβδομο και τελευταίο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ θα διαγωνιστούν 30 άτομα. Οι πέντε πρώτοι των 6 προηγούμενων quiz για να κερδίσει κάποιος από αυτούς το μεγάλο έπαθλο.

Για να είστε ανάμεσα στους τυχερούς, θα πρέπει όμως πρώτα να παίξετε. Και για να παίξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πολύ απλή διαδικασία.

Βήμα 1: Επιλέγετε αν θα παίξετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας

Βήμα 2: Μπαίνετε στο play.sport24.gr

Βήμα 3: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να προλάβετε μία από τις 10.000 θέσεις συμμετοχής στο quiz της ημέρας

Βήμα 4: Συντονίζεστε στο SPORT24 την Τετάρτη στις 21:00 για να παίξετε μαζί μας.

Μόλις το ΓΙΟΥΡΟ QUIZ ξεκινήσει θα πρέπει απλά να δώσετε τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις μας και να περιμένετε να δείτε πώς τα πήγατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα