Στρωμένος ο δρόμος της πρόκρισης για Ζάλτσμπουργκ και Ντινάμο

Σήμερα έχουμε τρία παιχνίδια για τα playoffs του Champions League. Πάμε να τα δούμε με την σειρά.

Στρωμένος δρόμος

Η Ζάλτσμπουργκ έχει έναν στρωμένο δρόμο για τους ομίλους, κληρώθηκε με την αδύναμη Μπρόντμπι. Η πρωταθλήτρια Δανίας, την σεζόν 2016-17 αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια έχει μόνο αποτυχίες να επιδείξει.

Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, όμως το ξεκίνημα της απογοητευτικό. Ρεκόρ 0-2-3 και με πηγαίνει στην Αυστρία, με πολλές απουσίες λόγο Covid.

Όλα φαντάζουν ιδανικά για μία καθαρή πρόκριση των Αυστριακών. Ο άσος εύλογα σε πολύ χαμηλές τιμές, με over 2,5 φθάνει στο 1,50 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με εμπειρία και ποιότητα οι Κροάτες

Η Σέριφ έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας στον προηγούμενο γύρο τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα από τη Μολδαβία πέτυχε τον ρεαλιστικό της στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, που σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ της αποτελεί και ταβάνι. Η Ντινάμο είναι ανώτερη ομάδα, πολύ έμπειρή από αυτήν την διαδικασία αγώνων.

Έχει καταφέρει συνολικά να μπει 13 φορές σε ομίλους είτε Champions League είτε Europa League σε 14 προσπάθειες τα τελευταία χρόνια. Πιο δύσκολος αντίπαλος για την Ντινάμο ήταν η Λέγκια, που κατάφερε να την περάσει κερδίζοντας με 1-0 στην Βαρσοβία. Το διπλό στο 1,90 μέσο όρο των εταιριών.

Συνθήκες για Goal Goal

Η Μονακό υποδέχεται τη Σαχτάρ στο πιο ανταγωνιστικό ζευγάρι της σημερινής (17/08) ημέρας. Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκονται στο επίπεδο για να αγωνιστούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσεις. Η διοίκηση της Σαχτάρ μετά από το χαμένο περσινό πρωτάθλημα συμφώνησε με τον επιτυχημένο τεχνικό της Σασουόλο, Ντε Τσέρμπι.

Ο Ιταλός τεχνικός, παρουσίασε ένα εκπληκτικό έργο δημιούργησε μία πολύ επιθετική ομάδα και φαντάζει ιδανική λύση για τους Ουκρανούς. Η Μονακό πέρυσι πέτυχε την υπέρβαση, κλέβοντας στο τέλος την τρίτη θέση απο την Λιόν, στηριζόμενη σε ένα επιθετικό 4-4-2 και στο δίδυμο των Μπεν Γιεντέρ και Φόλαντ.

Υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και να επιβεβαιωθεί το Goal Goal, που βρίσκεται στο 1,80 στο μέσο όρο των εταιριών.

22.00 Zάλτσμπουργκ-Μπρόντμπι 1 over 2,5

22.00 Σερίφ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2

22.00 Μονακό-Σαχτάρ Goal Goal

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στρωμένος, Zάλτσμπουργκ, Ντινάμο,stromenos, Zaltsbourgk, ntinamo