Σόλσκιερ για τα σενάρια διαδοχής του: "Έχουμε κάνει πρόοδο αυτά τα χρόνια, η πίεση δεν είναι κάτι το καινούριο για μένα"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στην Premier League με 1 ισοπαλία και 2 ήττες και σε συνδυασμό με τις προβληματικές εμφανίσεις της το αντίστοιχο διάστημα, το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τέταρτη σεζόν στου στον πάγκο.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως βάλλεται από μεγάλη μερίδα των αγγλικών ΜΜΕ και υπάρχουν φήμες που θέλουν τους κόκκινους διαβόλους να εξετάζουν ήδη ονόματα

αντικαταστατών του (το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν), ο ίδιος δεν δείχνει να επηρεάζεται και ξεκαθάρισε την παραμονή του αγώνα με την Αταλάντα για το Champions League αλλά και λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ πως πιστεύει στη δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του.

"Έχουμε κάνει πρόοδο στα τελευταία χρόνια. Στη σεζόν που ανέλαβα στη μέση τερματίσαμε έκτοι, έπειτα βγήκαμε τρίτοι ενώ ακολούθησε η 2η θέση. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη.

Έχουμε υπογράψει παίκτες που έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες αλλά είμαστε στην ίδια βάρκα με τις άλλες κορυφαίες ομάδες. Φυσικά και υπάρχει πίεση πάνω μου αλλά την έχουμε περάσει και στο παρελθόν. Κάθε ομάδα περνάει μία δύσκολη περίοδο, βρισκόμαστε εμείς σε μία τέτοια τώρα, το ξέρουμε.

Είμαι σε διάλογο με το σύλλογο διαρκώς και έχουμε μία ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση", τόνισε ο Σόλσκιερ, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τοποθέτηση του παλαίμαχου μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή, Τζέιμι Κάραγκερ, πως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται αλλαγή στον πάγκο της αν θέλει να κατακτήσει είτε την Premier League είτε το Champions League, απάντησε αφοπλιστικά:

"Προτιμώ να μην δω τις δηλώσεις. Δεν με επηρεάζουν καθώς κάθε τόσο γίνοντα τέτοια σχόλια. Φυσικά έχουμε απέναντί μας και την Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχω τις αρχές μου για όσο ο σύλλογος πιστεύει σε μένα και δεν πρόκειται η άποψη του Τζέιμι Κάραγκερ να με κάνει να αλλάξω".

Ερωτηθείς επίσης για ένα σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα με 4-2 από την Λέστερ πως η ομάδα θα πρέπει να πρεσάρει πιο ψηλά στο γήπεδο, ο Νορβηγός είπε με νόημα: "Έχουμε 11 παίκτες στο γήπεδο με διαφορετικό ρόλο ο καθένας.

Εμείς παρατάσσουμε κάθε φορά την ομάδα που πιστεύουμε πως θα πάρει το ματς, εάν δεν πάρουμε τη νίκη θα υπάρχει πάντα κριτική. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα