Σιμεόνε για Φέλιξ: "Τώρα που έχει πέσει η απόδοσή του, θα παίζει άλλος"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τον Ζοάο Φέλιξ και τις τάσεις φυγής του από την Ατλέτικο, αλλά και την χειρονομία που του έκανε στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Αργεντινός τεχνικός των ροχιμπλάνκος τόνισε ότι ο Φέλιξ αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση και παίζει κάποιος άλλος παίκτης και ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα όταν είναι σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιμεόνε

για τον Φέλιξ: "Όταν η απόδοσή του ήταν καλή έπαιζε. Τώρα που έχει πέσει η απόδοσή του, παίζει άλλος παίκτης. Όταν γίνει πάλι καλά θα παίξει. Είναι θέμα απόδοσης και άλλοι το κάνουν καλύτερα αυτή τη στιγμή".

Για τις χειρονομίες του Φέλιξ όταν δεν αγωνίστηκε: " Είναι φυσιολογικό ότι η χθεσινή χειρονομία που βγήκε στα social media ήταν επειδή έπαιζε με τον Ντε Πολ. Τώρα είναι συγξεντρωμένος στον εαυτό του και όσα μπορεί να κάνει. Εσείς που είστε με τον μεγεθυντικό φακό, σκεφτείτε όπως νομίζετε. Εγώ λέω στους παίκτες στα αποδυτήρια όσα έχω να πω, όχι εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σιμεόνε, Φέλιξ, Τώρα,simeone, felix, tora