Σέλουκ για Κριχόβιακ: "Γύρισε σαν τσαντισμένο κανίς, σαν ποδοσφαιριστής είναι τίποτα"

Ο Ουκρανός ατζέντης ποδοσφαιριστών, Ντμίτρι Σέλουκ, εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, σε δηλώσεις του που έκανε στη ρωσική ιστοσελίδα "sportsdaily.ru".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές (ή οι κάτοχοι ρωσικού διαβατηρίου) θα μπορούν να βρουν ομάδα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έφερε ως παράδειγμα τον 32χρονο Πολωνό μέσο, ο οποίος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, δηλώνοντας ότι έφυγε όταν ένιωσε πίεση, αλλά τώρα γύρισε γιατί δεν

τον θέλει κανείς.

Ο Κριχόβιακ γύρισε στην Κράσνονταρ προκειμένου να βρεθεί λύση για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του με τους Ρώσους εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.

"Ας μην σχετίζουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίζουν για τους εαυτούς τους. Υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα. Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Όταν ένιωσε πίεση έφυγε, όταν δεν τον χρειαζόταν κανείς, επέστρεψε.

Γύρισε σαν τσαντισμένο κανίς. Επέστρεψε γιατί κανένας δεν δίνει λεφτά και σαν ποδοσφαιριστής είναι ένα τίποτα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες και ένα μικρό καλάθι. Δεν υπάρχουν προβλήματα με το ρωσικό διαβατήριο στην Ευρώπη. Μπορείς να πας και να παίξεις, όπου θες".

Keywords
Τυχαία Θέματα