Σαμπντόρια - Τορίνο 1-2: Νίκη για την γκρανάτα με γκολ που η μπάλα πέρασε μέσα από τα δίχτυα

Μετά το 4-0 επί της Φιορεντίνα εντός έδρας, η Τορίνο συνέχισε στο μονοπάτι των επιτυχιών και στην 21η αγωνιστική της Serie A, αυτή τη φορά μάλιστα μακριά από το Πιεμόντε.

Το τρίποντο το πανηγύρισε στην Γένοβα και συγκεκριμένα στην έδρα της Σαμπντόρια (υπέστη τρίτη σερί ήττα), με τους ταύρους να επικρατούν με 2-1 και να ανεβαίνουν και άλλο στην βαθμολογία, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να αρχίζουν σιγά σιγά να σκέφτονται ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Καπούτο που εκμεταλλεύτηκε

λάθος του γκολκίπερ της Τορίνο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, όμως ο Σίνγκο έφερε το ματς στα ίσα στο 27' και στο 67' ολοκληρώθηκε η ανατροπή με έναν καθόλα εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πρατ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, με ένα γκολ όμως που χρειάστηκε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβουν όλοι πως η μπάλα μπήκε στα δίχτυα.

Και αυτό γιατί υπήρχε μία μεγάλη τρύπα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπιζόταν η Σαμπντόρια στο δεύτερο μέρος, με τη μπάλα να βγαίνει μέσα από αυτήν αλλά τον διαιτητή να έχει επίγνωση της φάσης και να κατακυρώνει το γκολ, που υπέγραψε και τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για τους παίκτες του Γιούριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα