Ράνγκνικ: "Ο Μαρσιάλ μού είπε ότι θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ"

Ο Άντονι Μαρσιάλ δεν είναι ικανοποιημένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω του χρόνου συμμετοχής τους, δεδομένου ότι τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τις τέσσερις πήρε φανέλα βασικού.

Τις φήμες περί επιθυμίας του Γάλλου μεσοεπιθετικού για αποχώρηση επιβεβαίωσε και ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 26χρονος μίλησε μαζί του, όπου και του ανέφερε ότι θέλει να πάει σε άλλη ομάδα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο ο Γερμανός κόουτς αποκάλυψε

πως δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση για τον Μαρσιάλ από κάποιον σύλλογο.

"Μιλήσαμε εκτενώς. Μου εξήγησε ότι είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία επτά χρόνια και νιώθει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή, για να πάει κάπου αλλού", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι κατανοητό. Θα μπορούσα να ακολουθήσω τις σκέψεις του, αλλά από την άλλη είναι επίσης σημαντικό να δω την κατάσταση του συλλόγου. Έχουμε εποχές Covid, έχουμε τρεις διοργανώσεις στους οποίους εξακολουθούμε να έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε.

Οποιαδήποτε κίνηση δεν θα πρέπει να είναι μόνο προς το συμφέρον του παίκτη, πρέπει επίσης να είναι προς το συμφέρον του συλλόγου. Μέχρι στιγμής, από όσο γνωρίζω, δεν έχει υπάρξει πρόταση από κανέναν άλλο σύλλογο και όσο ισχύει αυτό θα μείνει".

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athletic η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου, ωστόσο οι υψηλές απολαβές του στη Γιουνάιτεντ είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Πιθανότερο σενάριο ο δανεισμός με τους κόκκινους διαβόλους να πληρώνουν ένα μέρος του μισθού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα