Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται γκολ και διπλασιασμό στο Σάο Πάουλο

Ώρα νίκης για την Μπραγκαντίνο. Η ομάδα της Red Bull ξεκίνησε με ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στο Brasileirao καθώς την πάτησε στην έδρα της Ζουβεντούδε με το ματς να μένει στο 2-2. Ήταν αυτή που προηγήθηκε μόλις στο 12’, αλλά στο 30’ ισοφαρίστηκε, ενώ στο 69’ είχε γυρίσει το ματς, εν τέλει η ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη. Στο Copa Libertadores μεσοβδόμαδα πήρε το ίδιο σκορ στην έδρα της Βέλεζ. Κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα,

θα μπορούσε να χάσει κιόλας, αλλά ήταν άκρως αποτελεσματική με την μπάλα στα πόδια.

Μονόδρομος η νίκη απόψε κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (00:00 LIVE από το SPORT24), με το ματς πάντως να μην είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει αυτό το 1.80 του άσου, αφού η Μπραγκαντίνο στην έδρα της πέρσι εμφάνισε αρκετό κόμπλεξ κάνοντας μαζεμένες ισοπαλίες και αρκετές ήττες. Φέτος δείχνει πιο συγκεντρωμένη πάντως και δεν έχει σκοπό να εμφανίσει τις ίδιες παθογένειες.

Η Ατλέτικο όμως δεν είναι τόσο εύκολο εμπόδιο. Έχει ηθικό και ξεκίνησε με 2Χ2 στο Copa Sudamericana κερδίζοντας εντός τη Λίγκα ντε Κίτο με 4-0 και 1-0 εκτός τη Ντιφένσα Χουστίσια από την Αργεντινή αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, πιέστηκε στη συνέχεια, αλλά άντεξε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η φιλοξενούμενη ζορίζεται παραδοσιακά απέναντι στην Μπραγκαντίνο, μέσα στο 2021 υπέστη τρεις ήττες, σε κανένα από αυτά τα ματς δεν σκόραρε μάλιστα. Ο άσος είναι χαμηλά πάντως στο στάδιο που βρισκόμαστε, καθώς η Ατλέτικο διανύει θετικό μομέντουμ. Η οικοδέσποινα σκοράρει εδώ και έξι σερί ματς, εδώ και δέκα η φιλοξενούμενη. Σε τιμές διπλασιασμού αξίζει το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπραγκαντίνο - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 00:00
Keywords
Τυχαία Θέματα