Προγνωστικά στοιχήματος: Υποχρεωμένη να αντιδράσει η ισχυρή Ατλέτικο Μινέιρο

Στη Γκοϊανία δοκιμάζεται η Ατλέτικο Μινέιρο και μόνος στόχος είναι η νίκη κόντρα στη Γκοϊάς απόψε (00:30 LIVE από το SPORT24 ). Η πανίσχυρη Ατλέτικο είναι αήττητη ως τώρα σε τρία ματς με 7 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Σάντος, ωστόσο στα τελευταία ματς παρατηρείται μια προβληματική εικόνα. Όλοι αναμένονται πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο αποψινό ματς, καθώς προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες.

Η Γκοϊάς δεν έχει κερδίσει στα

επτά τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Προέρχεται πάντως από ένα ματς-ροντέο με την Αβαΐ, που έχασε 3-2 αλλά στάθηκε αξιοπρεπής, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, είχε δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν αφελής απέναντι στην Κοριτίμπα και την πάτησε άσχημα. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0, αλλά χαλάρωσε, έδωσε δικαιώματα και ισοφαρίστηκε τελικά 2-2. Μεσοβδόμαδα πήγε στο στο Εκουαδόρ και πήρε ισοπαλία απέναντι στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε. Δεν έφερε το τέλος του κόσμου πάντως το 1-1 στο υψόμετρο, σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες που μπορούσε να πάει οπουδήποτε προς το τέλος η μπίλια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πανίσχυρη και άκρως ποιοτική η Ατλέτικο Μινέιρο. Η Γκοϊάς είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, ωστόσο στο πρωτάθλημα του 2020 στο εντός έδρας ματς κέρδισε την παρέα του Χουλκ με 1-0 τις τελευταίες αγωνιστικές και όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια το Brasileirao αποδείχθηκε μια κομβική ήττα, αφού στέρησε τον τίτλο από την Ατλέτικο. Η φιλοξενούμενη θα πάει για την ουσία, αυτό είναι το στυλ της, η οικοδέσποινα ποιοτικά δεν τρομάζει και δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι. Αδιάφορες οι τιμές του διπλού, αποδεκτό το 2.15 για το συνδυασμό 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκοϊάς - Ατλέτικο Μινέιρο: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 00:30
Keywords
Τυχαία Θέματα