Προγνωστικά στοιχήματος: Το Μονουμεντάλ αποχαιρετά τον Γκαγιάρδο με το 2.23

Αναμέτρηση συναισθηματικού χαρακτήρα τα ξημερώματα στο Μονουμεντάλ. Η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί τη Ροσάριο στο Μπουένος Άιρες (02:30 LIVE από το SPORT24) και η ατμόσφαιρα αναμένεται συγκινητική. Θεωρητικά το ματς έχει βαθμολογικό χαρακτήρα για τους Μιγιονάριος στη μάχη του τίτλου, εκτός και εάν η Μπόκα έχει κερδίσει νωρίτερα. Όπως και να έχει αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Το Μονουμεντάλ απόψε αποχαιρετά τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, ένα τοτέμ,

που οι σχέσεις τους πέρασαν πολλά, υπήρξαν κάποιες στιγμές πίεσης, αλλά ο Γκαγιάρδο είναι και θα παραμείνει ένας θρύλος για τον σύλλογο. Ο σπουδαίος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, διάγει τις τελευταίες μέρες του στον σύλλογο, καθώς δεν θα ανανεώσει και θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο κόσμος θα θέλει να τον ευχαριστήσει, όπως και οι παίκτες, αφού το ματς της τελευταίας αγωνιστικής το δίνουν στην έδρα της Ράσινγκ. Όλοι περιμένουν πώς και πώς το αποψινό ματς. Πώς τα φέρνει όμως καμία φορά η ζωή, απόψε ο θρυλικός Γκαγιάρδο θα αντιμετωπίσει τη Ροσάριο, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Τέβες, ο Απάτσι της μισητής Μπόκα. Το ζήτημα είναι πως η Σεντράλ είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό και δεν πείθει πως μπορεί να χαλάσει τέτοια γιορτή. Βέβαια, είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, που παλεύει τα παιχνίδια της, φάνηκε και στην ήττα με 4-3 στις αρχές του μήνα από τη Ράσινγκ στην Αβεγιανέδα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο ζευγάρι. Στο 2.23 το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρίβερ Πλέιτ - Ροσάριο Σεντράλ: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.23), 02:30
Keywords
Τυχαία Θέματα