Προγνωστικά Στοιχήματος: Το 7.00 του Έρικσεν και ο ασταμάτητος Εμπαπέ

Το αποψινό πρόγραμμα της Premier League ολοκληρώνεται με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Τότεναμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται ασφαλώς για ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι, λόγω της παρουσίας του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ από το 2013 ως το 2020 και

τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα "σπιρούνια".

Η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν φέτος και έσωσε την κατηγορία με χαρακτηριστική άνεση. Το τελευταίο δίμηνο μάλιστα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε νίκες στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές. Μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί της Τσέλσι στο Stamford Bridge, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Γουέστ Χαμ και 2-1 εκτός εκτός έδρας τη Γουότφορντ με γκολ στο 95'!

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έπειτα από ένα δυνατό σερί τεσσάρων νικών προσγειώθηκε ανώμαλα, χάνοντας με 0-1 από την Μπράιτον το περασμένο Σάββατο. Έδωσε έτσι ξανά την ευκαιρία στην Αρσεναλ να την πιάσει στη βαθμολογία και η μεταξύ τους μάχη για την τέταρτη θέση καλά κρατεί.

Η Τότεναμ είχε σκοράρει 25 γκολ στις επτά αγωνιστικές που προηγήθηκαν του παιχνιδιού με την Μπράιτον. Κόντρα στους "γλάρους" πάντως, τα "σπιρούνια" βραχυκύκλωσαν και τελείωσαν το ματς χωρίς ούτε μία τελική στο στόχο.

Προγνωστικά Αγγλία: Ο Έρικσεν απειλεί την Τότεναμ

Η Μπρέντφορντ τα έχει πάει περίφημα φέτος στα λονδρέζικα ντέρμπι, αφού έχει μαζέψει συνολικά 14 βαθμούς, επίδοση που είναι χειρότερη μόνο από αυτή της Τσέλσι, που έχει 15. Στον αντίποδα, η Τότεμαν έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 λονδρέζικα ντέρμπι εκτός έδρας (1-3-7), μετρώντας μάλιστα πέντε διαδοχικές ήττες.

Οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί την Τότεναμ, σε τιμές κάτω του 1.90. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Κόντε έχει ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο η Μπρέντφορντ είναι φορμαρισμένη και πολύ επικίνδυνη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πέντε ματς που ξεκίνησε βασικός ο Κρίστιαν Ερικσεν, η ομάδα του Τόμας Φρανκ σημείωσε ισάριθμες νίκες.

Ο Δανός άσος, που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη με την περιπέτεια της υγείας του το περσινό καλοκαίρι, στο Euro 2020, έχει επιστρέψει δριμύτερος στην ενεργό δράση και στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές του στην Premier League μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ. Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε ο Έρικσεν, απέναντι στην πρώην ομάδα του, σε ένα εκ των πραγμάτων πολύ ιδιαίτερο ματς, προσφέρεται στο 7.00.

Προγνωστικά Γαλλία: Κλειδώνει τον τίτλο με τον φορμαρισμένο Εμπαπέ

Στη Γαλλία, η Παρί αναμένεται απόψε να κατακτήσει και μαθηματικά τον δέκατο τίτλο της ιστορίας της. Πρακτικά, χρειάζεται μία ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Λανς για να τον κλειδώσει (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Φυσικά, οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν την εξασφάλιση του πρωταθλήματος με νίκη. Άλλωστε, εντός έδρας έχουν ρεκόρ φέτος 15-1-0.

Η ομάδα του Ποκετίνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες. Συνέτριψε με 5-1 τη Λοριάν και με 6-1 την Κλερμόν, κέρδισε 2-1 το γαλλικό κλάσικο με τη Μαρσέιγ και στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, πέρασε άνετα με 3-0 από την έδρα της Ανζέ.

Περίοδο δυνατής φόρμας διανύει και η Λανς, η οποία έκανε τρεις διαδοχικές νίκες και έχει μπει γερά στο κόλπο των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μετά το 3-0 επί της Νις, έβγαλε τεράστιο διπλό στο ντέρμπι με τη Λιλ (2-1) και μεσοβδόμαδα, παρέσυρε με τη φόρα που είχε και τη Μονπελιέ (2-0).

Η Λανς, μετά την επιστροφή της στη Ligue 1 την περσινή σεζόν, έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές την Παρί και έχει σκοράρει σε όλες. Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει προς την κατεύθυνση ενός ανοιχτού ματς. Η Παρί βέβαια, με την ατομική ποιότητα που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να βγάλει ακόμη και μόνη της το Over 2,5.

Ειδικά, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι σε οργιαστική κατάσταση, έχοντας σημειώσει 10 γκολ στις επτά πιο πρόσφατες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Σκοράρει τέσσερις σερί αγωνιστικές κι έχει βρει δίχτυα και στα πέντε τελευταία ματς της Παρί εντός έδρας, με Ρεν, Σεντ Ετιέν, Μπορντό, Λοριάν και Μαρσέιγ. Η νίκη της Παρί με Over 2,5 προσφέρεται στο 1.65. Αν ζητήσουμε και το anytime του Εμπαπέ, ανεβαίνουμε στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρέντφορντ – Τότεναμ: Ερικσεν Να Σκοράρει (απόδοση 7.00), 19:30 Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς: 1 & Οver 2,5 & Εμπαπέ Να Σκοράρει (απόδοση 2.20), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα