Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρουμε στα φαβορί

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και το BetMarket έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ακόμα μία ήττα (1-0) για την Άαρχους, στο τελευταίο χρονιά ματς από τη Σίλκεμποργκ εντός έδρας. Δεν έχει κάποιο κίνητρο στην διαδικασία των playoffs, πράγμα το οποίο την κάνει λιγότερο ανταγωνιστική. Οι 6 ήττες και οι μόλις 2 ισοπαλίες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αναδεικνύει τη κακή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Επίσης, το μυαλό της φαίνεται να έχει μείνει στο χαμένο τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Σίλκεμποργκ (1-0).

Από τη άλλη πλευρά η Κοπεγχάγη υπέστη οδυνηρή ήττα (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική από την Μίντιλαντ εντός έδρας. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό αφού φαίνεται ότι θα της στερήσει το πρωτάθλημα. η εμφάνισή της δεν ήταν κακή αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές με την υπόθεση τίτλος να μην είναι στα χέρια της. Θέλει απώλειες βαθμών τόσο της Μίντιλαντ όσο και της Μπρόντμπι. Πριν την τελευταία ήττα είχε καταφέρει να χτίσει ένα καλό σερί 4 συνεχόμενων νικών.

Ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ χωρίς πολύ ανάλυση. Η Κοπεγχάγη είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ώστε να διατηρήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι πιο καλή ομάδα από την Άαρχους, η οποία δεν διεκδικεί κάτι και είναι σε κακή κατάσταση. Στα προγνωστικά στοιχήματος, θα πάμε με το 2 & Over 1,5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπρέντα - Έμεν

Κάνουμε την αρχή με την Ολλανδία και τα playoffs προβιβασμού στην Eredivisie.

Ισοπεδωτική ήταν κόντρα στη Ρόντα, η Μπρέντα στον πρώτο γύρο των playoffs. Το 3-1 του πρώτου αγώνα έδινε ένα πολύ καλό προβάδισμα πρόκρισης αλλά το 5-0 στη ρεβάνς (και μάλιστα εκτός έδρας) μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μήνυμα προς τους αντιπάλους της για τη συνέχεια. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια ομάδα που και πως είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μπήκε στα playoffs την τελευταία στιγμή. η εικόνα της στα 2 τελευταία ματς ήταν εντυπωσιακή και με αυτό τον τρόπο έφτασε τα 6 σερί παιχνίδια αήττητη (3-3-0).

Η Έμεν, πέρασε από τον προηγούμενο γύρο ως αουτσάιντερ. Απέναντί της βρήκε την Ντόρντρεχτ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας 1-0 με το γκολ να μπαίνει στο 88’ και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς παναηγύρισε την πρίκριση. Είναι ομάδα που επίσης μπήκε την τελευταία αγωνιστική στα playoffs εκμεταλλευόμενη το καλό finish που έκανε. Διεύρυνε κι εκείνη το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδια (5-1-0) και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Οι δύο ομάδες στον 1ο γύρο των playoffs ήταν άκρως ανταγωνιστικές και κόντρα στα προγνωστικά έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν αντιπάλους που θεωρούνταν καλύτεροι. Παίζουν και οι δύο πολύ καλή ψυχολογία, όμως ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκε η Μπρέντα και το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της την κάνουν φαβορί. Ο άσος σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ααρχους – Κοπεγχάγη: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.80), 20:00 Μπρέντα – Έμεν: 1 (απόδοση 1.90), 21:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα