Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιέζεται ο άσος της Σουηδίας

Εβδομάδα εθνικών και στο επίκεντρο ασφαλώς βρίσκονται τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε πολλά εξ αυτών παρατηρείται έντονη μεταβολή αποδόσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ημιτελικός της Σουηδίας με την Τσεχία για τα πλέι οφ της ευρωπαϊκής ζώνης, στο Β' μονοπάτι (01:30 Cosmote Sport 3HD, LIVE από το SPORT24).

Σουηδία - Τσεχία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εδώ, ο άσος των Σουηδών

άνοιξε σε τιμές στο 2.10-2.15 και υποχώρησε στο 1.95-2.00 στις περισσότερες εταιρίες. Φυσιολογικό το μάζεμα, δεδομένου ότι η Τσεχία θα παίξει με πολλές απουσίες στη Σόλνα. Είναι χαρακτηριστικό, πως από την αποστολή που είχε στο πρόσφατο Euro, όπου οι Τσέχοι τα πήγαν περίφημα, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, απουσιάζουν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές.

Σημαντικότερη ασφαλώς απώλεια είναι ο Πάτρικ Σικ, ο οποίος έχει 17 γκολ σε 33 διεθνείς συμμετοχές, ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro με πέντε τέρματα και είναι φέτος δεύτερος σκόρερ της Bundesliga, πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με 20 γκολ.

Ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι έχει σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσει και στην άμυνα, καθώς κανένας από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς του, στο πρόσφατο Euro, δεν είναι απόψε διαθέσιμος. Ο λόγος για τον Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), τον Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), τον Τομάς Κάλας (Μπρίστολ Σίτι) και τον Οντρέι Σελούστκα (Σπάρτα Πράγας).

Επίσης, λείπουν και τρεις παίκτες που ήταν βασικοί στο 2-0 επί της Εσθονίας, τον περασμένο Νοέμβριο, δηλαδή στο τελευταίο επίσημο ματς της Τσεχίας: Ο μπακ Φίλιπ Νόβακ (Φενερμπαχτσέ), ο χαφ Άλεξ Κραλ (Γουέστ Χαμ) και ο επιθετικός Ματέια Βίντρα (Μπέρνλι).

Η Σουηδία οφείλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των Τσέχων και ότι θα παίξει σε ένα κατάμεστο γήπεδο, έχοντας την ένθερμη συμπαράσταση του κοινού της. Μπορεί να λείπουν λόγω τιμωρίας ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν) και ο βασικός αμυντικός Εμίλ Κραφτ (Νιούκαστλ), παρόλα αυτά, ο Γιάνε Αντερσον έχει στη διάθεσή του μία πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή με παίκτες όπως ο Ισακ, ο Ελάνγκα, ο Κουλουσέφσκι, ο Κλάεσον και ο Φόρσμπεργκ.

Πιέζεται και η Ουρουγουάη

Πιέσεις δέχεται και ο άσος στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με το Περού (01:30 LIVE από το SPORT24). Η Ουρουγουάη είναι στην τέταρτη θέση του προκριματικού ομίλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με 22 βαθμούς και ακολουθεί στην πέμπτη το Περού με 21.

Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, υπάρχει η αίσθηση ότι η Σελέστε είναι σύνολο με σαφώς μεγαλύτερο ταβάνι. Σε αυτό βέβαια, έχει βοηθήσει καταλυτικά και η αλλαγή προπονητή. Με το που ανέλαβε ο Ντιέγκο Αλόνσο, αντί του εμβληματικού Οσκαρ Ταμπάρες, που την καθοδηγούσε 15 ολόκληρα χρόνια, η Ουρουγουάη πήρε αμέσως εμπρός κι έκανε δύο κολλητές νίκες τον περασμένο Νοέμβριο, 1-0 την Παραγουάη εκτός έδρας και 4-1 τη Βενεζουέλα εντός.

Πολύ πιθανό να κάνει και τρίτη σερί αν κρίνουμε από το σορτάρισμα στον άσο, ο οποίος από το 1.65 έχει μαζευτεί στο 1.55 κατά μέσο όρο.

Τέλος, στη ζώνη της Ασίας παρατηρείται πολύ μεγάλη διόρθωση στις αποδόσεις της αναμέτρησης του Ιράκ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο άσος άνοιξε φαβορί στο 2.30 και πλέον έχει ξεπεράσει το 2.70.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το παιχνίδι αντί να γίνει στη Βαγδάτη, μεταφέρθηκε τελικά για λόγους ασφαλείας στη Σαουηδική Αραβία. Συν τοις άλλοις, τα Εμιράτα έχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες να καταλάβουν την τρίτη θέση του Α' ομίλου, που οδηγεί στα μπαράζ, αφού με δύο αγώνες να απομένουν έχουν εννιά βαθμούς, έναντι πέντε του Ιράκ, το οποίο στα πρώτα οχτώ ματς σημείωσε μόλις 4 γκολ. Στο 1.45 να μην ηττηθούν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, ανεβαίνει στο 1.72 σε combo με το Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιράκ – ΗΑΕ: Χ@ & Under 3,5 (απόδοση 1.72), 19:00 Σουηδία – Τσεχία: 1 (απόδοση 1.95), 21:45 Ουρουγουάη – Περού: 1 (απόδοση 1.55), 01:30
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Στοιχήματος, Πιέζεται, Σουηδίας,prognostika stoichimatos, piezetai, souidias