Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι μίσους στην Πορτογαλία με φαβορί

13:48 5/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Derbi do Minho στην Πορτογαλία, ήτοι Γκιμαράες - Μπράγκα (22:30 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ). Δεν είναι απλώς ένα τοπικό ντέρμπι, είναι μια τοπική μονομαχία που χωρίζει την περιοχή στα δύο. Αναμέτρηση που έχει κοινωνικές προεκτάσεις και παραδοσιακά

τα επεισόδια και οι εντάσεις, εντός και εκτός γηπέδου δεν λείπουν.

Από εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Βιζέλα προέρχεται η Γκιμαράες, που υποτάχθηκε με 3-2. Κατάφερε να προηγηθεί στο 21’, αλλά στο 60’ η αντίπαλος το είχε γυρίσει σε 3-1, άξιζε να σκοράρει και άλλο τέρμα, αλλά το βρήκε στο 83’ οπότε και πλέον ήταν αργά. Η ζωή της από εδώ και πέρα αναμένεται δύσκολη, αφού ο καλύτερός της παίκτης, ο εξτρέμ Έντουαρντς, πήγε στη Σπόρτινγκ. Αντίδραση και καλύτερη εικόνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Πέπα, που δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το ντέρμπι, ωστόσο βρίσκει την Μπράγκα στη χειρότερη δυνατή στιγμή.

Η Μπράγκα είναι ξανά στα πάνω της, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα με 2-1, ακολούθησε το εντός έδρας τρίποντο επί της Μορεϊρένσε με 2-0. Κόπιασε αρκετά για το τρίποντο αλλά τα κατάφερε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα ντέρμπι είναι σαφώς μια διαφορετική ιστορία, αλλά είναι τέτοια τα δεδομένα που προς τα δεξιά μπορούμε να πάμε. Η Μπράγκα είναι σε φόρμα ξανά. Πατάει γερά στα πόδια της και η νίκη επί της Σπόρτινγκ μόνο τυχαία δεν ήταν. Η παράδοση είναι εντυπωσιακά με το μέρος της, αφού τελευταία φορά που έχασε ήταν τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε ακολούθησαν 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Παράλληλα, στις έξι τελευταίες εξόδους της επικράτησε στις 5, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Ολοφάνερα η Μπράγκα έχει το μομέντουμ, έχει πάρει τον αέρα της Γκιμαράες, ενώ είναι πιο αποτελεσματική επιθετικά. Φτιάχνει πιο εύκολα φάσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκιμαράες - Μπράγκα: 2 (απόδοση 1.90), 22:30
Keywords
Τυχαία Θέματα