Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι ειδικών συνθηκών στη Σουηδία, πρώτη κούπα με φαβορί στο Βέλγιο

Μεγάλο ντέρμπι στη Σουηδία ανάμεσα σε Αϊκ και Μάλμε, οι συνθήκες δεν είναι αυτές που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βγουν εκτός επικίνδυνης ζώνης, πήραν ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας της Βάρμπεργκς, αλλά γενικά δεν πείθουν, όσο κι αν υπάρχει το βάρος της φανέλας. Έγιναν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, αλλά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουν να ενσωματωθούν πλήρως με την ομάδα οι νέοι παίκτες. Στην πορεία θα έχει ανοδική τάση, χρειάζεται υπομονή.

Η Μάλμε την ίδια στιγμή προέρχεται από δύο σερί ήττες, υποχώρησε

στην 3η θέση της βαθμολογίας. Έχει ματς λιγότερο μπορεί να επανέλθει σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, παράλληλα όμως καλείται να διαχειριστεί αυτή τη μίνι κρίση. Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να αντιδράσει.

Στο Βέλγιο διεξάγεται το Σούπερ Καπ, η νταμπλούχος Αντβέρπ υποδέχεται την Μαλίν, η έδρα από μόνη της κάνει ξεκάθαρο φαβορί της ομάδα του Φαν Μπόμελ. Η προετοιμασία δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Ολλανδός προπονητής, δεν έχουν προλάβει να μπουν στη φιλοσοφία τα νέα αποκτήματα.

Η Μαλίν πραγματοποίησε μέτρια σεζόν, δεν κινδύνευσε, απλά έφθασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου. Η σωτηρία είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, τώρα θα τα δώσει όλα για τον τίτλο ως αουτσάιντερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι μεγάλο ντέρμπι το ΑϊΚ - Μάλμε, η φόρμα των ομάδων δεν βγάζει ξεκάθαρο σημείο, το εύρος των γκολ 2-3 φαντάζει συνετή λύση, καλή η απόδοση στο (2.00).

Στο Σούπερ Καπ του Βελγίου η Αντβέρπ είναι μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει με τίτλο, η Μαλίν δύσκολα θα πάρει κάτι, λογικά πάντως θα σκοράρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΪΚ - Μάλμε: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 16:00 Αντβέρπ - Μαλίν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:00
Keywords
Τυχαία Θέματα