Προγνωστικά στοιχήματος: Λάτιν δυάδα του 3.15

(01:00) Ουρακάν - Μπάνφιλντ: Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Νταμπόβε, τεχνικός της Ουρακάν, καθώς φιλοξενεί την πρώην ομάδα του, την Μπάνφιλντ, την οποία καθοδήγησε στο πρόσφατο Copa de la Liga. Η σημερινή αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Liga Profesional.

Ο Νταμπόβε έχει χτίσει μια ζόρικη ομάδα, αρκετά σκληροτράχηλη, που κάνει παιχνίδι υπομονής και από τις λεγόμενες ομάδες δεύτερης ταχύτητας κρίνεται από τις πιο αξιόπιστες. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση, απέχει

τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, θεωρητικά μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν αποτελεί αυτό βασικός στόχος. Κύριο ζήτημα είναι το πλασάρισμα στην ειδική κατάταξη για το Copa Libertadores της επόμενης σεζόν και εκεί έχει μπει γερά στο κόλπο. Αήττητη εδώ και εννιά ματς με 4-5-0 ρεκόρ και πιο πρόσφατη ήττα από τη Χιμνάσια που είναι δεύτερη. Στο τελευταίο ματς μάλιστα στο Μπομπονέρα έδειξε πως ζόρικη ομάδα είναι.

Ο Νταμπόβε έστησε σωστά τακτικά την ομάδα του, εγκλώβισε την ομάδα του Ιμπάρα, ενώ είχε και μια καλή στιγμή, πήρε ένα πολύτιμο 0-0 σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που είχε μπει με αυτοπεποίθηση στο ματς.

Ο Νταμπόβε ξέρει καλά την αποψινή αντίπαλό του, ο Βίβας ήταν στα πρόθυρα της απόλυσης, είναι μια μέτρια προς κακή ομάδα με ορισμένες αναλαμπές, δεν έχει κάποιους στόχους. Είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, προέρχεται και από ήττα στο ντέρμπι κόντρα στο Λανούς (2-1). Πιο σοβαρή, πειθαρχημένη και σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος. Φυσιολογικές και αναμενόμενες οι τιμές του άσου. Στο 1.90 κυκλοφορεί στη Stoiximan.

(05:05) Πουέμπλα - Πούμας: Ματς με μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Ζήτημα επιβίωσης το αποψινό παιχνίδι για την Πούμας. Ήταν από τις ομάδες που μπήκαν με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο Απερτούρα, ενισχύθηκε μεταγραφικά, αλλά τα έκανε… θάλασσα. Πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός θέσεων ρεπεσάζ, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς. Αν χάσει, χάνεται. Την ίδια ώρα η Πουέμπλα είναι στη δέκατη θέση, εντός θέσεων ρεπεσάζ, δεν μπορεί να κυνηγήσει πολλά παραπάνω πράγματα.

Είναι αδιανόητο το γεγονός πως στα 13 τελευταία ματς η φιλοξενούμενη έχει κερδίσει μόλις μια φορά (1-6-6), φιλικά και επίσημα, την Κερέταρο που σημειώνει άθλια σεζόν και είναι ουραγός στο πρωτάθλημα. Η Πουέμπλα από την άλλη μετά από 12 ματς προέρχεται από την πρώτη της νίκη. Τι νίκη όμως; Υπέταξε 2-1 τη δυνατή Τίγκρες. Σ’ όλο αυτό το διάστημα όμως είχε βγάλει και πολλές ισοπαλίες, δέκα για την ακρίβεια και μόνο μια δεν συνδυάστηκε με Goal/Goal. Η γηπεδούχος δεν χάνει εύκολα, δείχνει σε καλύτερη φάση, σκοράρει, την ίδια ώρα η Πούμας έχει τη φανέλα, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Από τα πιθανά Goal/Goal της βραδιάς.

Η οικοδέσποινα το επιβεβαιώνει με μεγάλη συνέπεια, τέσσερα σερί εντός έδρας, ενώ η Πούμας έτσι όπως τα κατάφερε είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να τα παίξει όλα για όλα. Τα 6/8 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος που έδωσε στον δρόμο έληξαν Goal/Goal. Στο 1.65 στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά, Λάτιν, 3 15,prognostika, latin, 3 15