Προγνωστικά Στοιχήματος: Για βήμα πρόκρισης στη Λιβαδειά ο Άρης, στο 2.30

Με ακόμη δύο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η φάση των "16" στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet. Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Άρη σε ένα ματς, όπου το διπλό είναι φαβορί στο 1.60.

Ο Άρης ξεκίνησε τη σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις και στόχο να χτυπήσει ακόμη και τη δεύτερη θέση, δεδομένου ότι πέρυσι τερμάτισε τρίτος, μόλις στο -2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος γύρος ωστόσο δεν κύλησε όπως τον είχαν ονειρευτεί οι άνθρωποι των "κίτρινων" και η ομάδα.

Τουλάχιστον, το σύνολο του Άλαν Πάρντιου πήγε στη διακοπή με δύο επιβλητικές νίκες, κόντρα σε Λαμία (5-0) εντός και ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) εκτός έδρας και εδραιώθηκε έτσι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος Novibet αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι "κίτρινοι" έχουν να κατακτήσουν τίτλο από το 1970, επομένως για το σύλλογο είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει στο θεσμό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, ο Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα απουσιών. Αναλυτικά, είναι εκτός ο σημαντικός αμυντικός χαφ Ετέμπο, ο βασικός στόπερ Ενκουλού, ο πολύπειρος Ζερβίνιο και ο επιτελικός χαφ Μανού Γκαρσία. Επίσης, δεν υπολογίζεται πλέον ο πολύτιμος Μαντσίνι, αποτελεί ήδη παρελθόν ο Ντιόπ και μάλλον θα προστατευτεί ο βασικός γκολκίπερ Κουέστα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βρετανός προπονητής, πιθανότατα την εστία θα υπερασπιστεί ο Σιαμπάνης. Την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Ουντομπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν. Στους χαφ αναμένεται να ξεκινήσει το δίδυμο Νταμπό-Ματέο Γκαρσία. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Γκρέι και πίσω από τον Τζαμαϊκανό φορ η τριάδα Πάλμα, Καμάτσο, Ιτούρμπε. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να πάρει ευκαιρία ο 23χρονο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, Εντβιν Ροντρίγκες (δανεικός από την Ολίμπια).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, έχει και ο Λεβαδειακός τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Βινίσιους, Λιάγκας, Χάμοντ). Για τους Βοιωτούς βασικός στόχος είναι η παραμονή στη Super League, επομένως το βάρος θα πέσει κυρίως στο ματς της επόμενης Τετάρτης, όπου συμπτωματικά η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς φιλοξενεί ξανά τον Άρη.

Για τον Λεβαδειακό θα είναι πολύ πιο χρήσιμο να πάρει ένα αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη και όχι απόψε. Το διπλό είναι δικαίως φαβορί στο 1.60 και μπορεί να φτάσει μέχρι το 2.30 σε combo με το Under 3,5, το οποίο έχει επαληθεύσει φέτος ο Λεβαδειακός και στα 14 επίσημα παιχνίδια του! Στο πλαίσιο της Super League, τον περασμένο Αύγουστο, οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει τους "πράσινους" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 3-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβαδειακός - Αρης: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.30), 16:00
Keywords
Τυχαία Θέματα