Προγνωστικά Στοιχήματος: Φαβορί υπό όρους Άρης και ΠΑΟΚ

08:19 3/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήρωση, ο Αρης χαρακτηρίστηκε φαβορί του ζευγαριού με την Αραράτ (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Δικαίως, καθώς υπάρχει διαφορά ποιότητας, μπάτζετ, εμπειρίας, όλα τα στοιχεία είναι με το μέρος της ελληνικής ομάδας. Στο ματς της Αρμενίας όμως, δεν φάνηκαν τα παραπάνω, αν και ο Τόλης Τερζής εμπιστεύτηκε κυρίως παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα.

Η απουσία του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, παραμένει και στο σημερινό παιχνίδι, ο Φαμπιάνο μόνος δεν μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά. Επιθετικά η χημεία δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό, οι μονάδες σαφώς υπάρχουν, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Άρης παραμένει φαβορί για να συναντήσει τη Ντινάμο Κίεβο στην επόμενη φάση, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος. Το ζητούμενο είναι αφενός η πρόκριση, αφετέρου μια "γεμάτη" εμφάνιση για να… ζεσταθεί και ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση κόντρα στην Μπειτάρ (20:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ έριξε την ψυχολογία, το 0-0 έκανε τους Ισραηλινούς να πιστέψουν ότι μπορούν τη νίκη στη ρεβάνς που θα τους φέρει στον 3ο προκριματικό του Conference League.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, η Μπειτάρ ανακοίνωσε sold out, ο κόσμος της θα δώσει ώθηση και παράλληλα θα βάλει πίεση στους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τόσο πολύ τη μπάλα στα πόδια, ευκαιρίες θα παράξει, αυτή τη φορά όμως πρέπει να είναι και ουσιαστικός. Ο Σαμάτα έχει πάρει αρκετές προπονήσεις πλέον στα πόδια του, μπορεί να παίξει περισσότερο και να δώσει λύση στο γκολ. Μαζί με τον Νάρει μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους, ο ΠΑΟΚ πρέπει να σκοράρει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Αρης δύσκολα θα έχει αυτή τη μέτρια εικόνα του αγώνα στην Αρμενία. Οι παίκτες του Τερζή θα έχουν την κατοχή, από αυτούς εξαρτάται η ροή και η τελική έκβαση. Δεν μπορούν να χάσουν αυτή την πρόκριση οι κίτρινοι, αλλά για να την πετύχουν θα χρειαστούν πάνω από ένα γκολ, ανασταλτικά δεν βγάζουν σιγουριά.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους στο Ισραήλ, η Μπειτάρ θα πάρει μέτρα στο γήπεδο, πίσω θα είναι πιο ευάλωτη. Οι ταχύτατοι μεσοεπιθετικοί του Λουτσέσκου μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να κρίνουν την αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπειτάρ - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 20:30 Άρης - Αραράτ Αρμένια: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 21:15
Keywords
Τυχαία Θέματα