Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το μομέντουμ και την παράδοση η Μινεσότα

Μετά από λιγότερο από ένα μήνα οι ομάδες στο MLS έχουν δώσει τρία ματς, σαφώς και είναι νωρίς, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες συμπεράσματα. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο απόψε και εάν ξεχωρίζει ένα ποντάρισμα είναι αυτό στο Allianz Field, εκεί που η Μινεσότα φιλοξενεί το Σαν Χοσέ (02:00 LIVE από το SPORT24 ).

Διατήρησε το αήττητο για άλλη μια

αναμέτρηση η Μινεσότα που ύστερα από τις ισοπαλίες με Φιλαντέλφια (1-1) και Νάσβιλ (1-1) εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, ακολούθησε ένα μεγάλο διπλό. Κατέγραψε σούπερ εμφάνιση στη Νέα Υόρκη κόντρα στους Ρεντ Μπουλς και πήρε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη με 1-0. Το ηθικό τονώθηκε και η ομάδα έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Σούπερ εμφάνιση από τον γκολκίπερ Ντουέιν Κλερ που έπιασε πέναλτι και κατέβασε ρολά. Βγήκε μάλιστα MVP της αγωνιστικής.

Οι Quakes από την άλλη δεν έχουν ξεκινήσει θετικά και έχουν ρεκόρ 0-1-2 ως τώρα. Πολλά θέματα στην άμυνα, δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν και δέχονται αρκετές ευκαιρίες. Είναι απρόβλεπτη ομάδα το Σαν Χοσέ, αλλά στη Φιλαντέλφια ήταν άθλια και έχασε 2-0. Μπορεί από το πουθενά να κάνει μεγάλη εμφάνιση, αλλά δεν έχει την ποιότητα και την παράδοση να κοιτάξει στα μάτια τη Μινεσότα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η οικοδέσποινα είναι πειθαρχημένη, έχει ξεκινήσει θετικά, δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια το διπλό που πέτυχε στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ παραδοσιακά εντός έδρας δεν χάνει τόσο εύκολα. Δεν πείθει το Σαν Χοσέ, είναι λογικό αουτσάιντερ στο ζευγάρι, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία την αντίπαλό της μετρώντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας. Στο 1.91 το combo 1 & over 1,5, μπορεί να παιχτεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μινεσότα - Σαν Χοσέ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.91), 02:00
Keywords
Τυχαία Θέματα