Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα του 3.80 με ΑΕΚ και ειδικό στοίχημα στη La Liga

Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο Brand Name που συμμετέχει στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και η μοναδική που στο στοίχημα πληρώνει τόσο χαμηλά για τη νίκη της. Μόλις στο 1.25 ο άσος της απέναντι στον ΠΑΣ.

Η Ενωση έχει αποκτήσει άλλη δυναμική με το νέο γήπεδο και σίγουρα θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο. Ο ΠΑΣ (19:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE

από το SPORT24) περισσότερο το εξάποντο με τον Ιωνικό που ακολουθεί σε τρεις ημέρες θα έχει στο μυαλό του. Στοιχηματικά κρατάω και το over 2,5 σε τιμή 1.90, όπως κάνω και επιβεβαιώνεται στα τρία τελευταία ματς του ΠΑΣ. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού τους σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος Ισπανία

Στάση και πάλι στην Οσασούνα. Στη στήλη της Δευτέρας, πριν το ματς με τη Βιγιαρεάλ γράφαμε "Mια Οσασούνα που βγάζει δυσκολίες αμυντικά εσχάτως. Για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια της τα xGoals εναντίον της ήταν από 0.19 μέχρι 1,07 για να ανέβουν απότομα στα τρία τελευταία. Τις έκανε 1,16 η Χετάφε εντός έδρας και μετά 2.87 η Ρεάλ Μαδρίτης και 3.00 η Βαλένθια!".

Τις έβαλε 2 και η Βιγιαρέαλ, βγάζοντας 9 τελικές στην εστία της! Είναι απίστευτα υψηλό το νούμερο και για να το καταλάβετε αρκεί να δείτε το line σήμερα (21:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) και για τις δύο ομάδες αθροιστικά. Πληρώνει 1.96 να δούμε σήμερα over 7,5 τελικές στην εστία και από τις δύο ομάδες μαζί, όταν η Οσασούνα δέχτηκε μόνη της 9 τη Δευτέρα! Σαφώς και μπορούμε να μιλήσουμε για value bet στη συγκεκριμένη αγορά, ειδικά όταν και η Εσπανιόλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση επιθετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι φιλοξενούμενοι είναι τρία ματς αήττητοι, με πέντε τέρματα ενεργητικό στο διάστημα αυτό, έρχονται από νίκη ψυχολογίας κόντρας τη Βαγιαδολίδ και είχαν επίσης μια ημέρα επιπλέον ξεκούρασης. Πέρα από τις τελικές στην εστία, μπορεί κάποιος να σταθεί και στο 3.65 του διπλού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

AEK - ΠΑΣ Γιάννενα: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:00 Oσασούνα - Εσπανιόλ: Over 7,5 σουτ στην εστία (απόδοση 2.00), 21:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα