Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Goal/Goal από το MLS στο 2.59

12:08 9/7/2022 - Πηγή: Sport 24

Γεμάτο το αποψινό πρόγραμμα στο MLS με συνολικά 11 αναμετρήσεις. Στη Νέα Υόρκη, η Σίτι υποδέχεται το Νιου Ιγκλαντ (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) σε ένα ματς που ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.65, παρότι η Σίτι είναι δίχως νίκη πέντε επίσημους αγώνες.

Νέα
Υόρκη - Νιου Ιγκλαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Από την ημέρα που αποχώρησε ο Ρόνι Ντέιλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σταντάρ Λιέγης και προωθήθηκε ο Νικ Κάσινγκ, η Νέα Υόρκη αγνοεί τη νίκη, έχοντας στο πρωτάθλημα απολογισμό 0-3-1.

Το Νιου Ιγκλαντ με τη σειρά του τρέχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί δέκα αγώνων (4-6-0) κι έχει να χάσει στο MLS από τις 24 Απριλίου.

Το ματς λοιπόν αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο από αυτό που δείχνει το σετ, διότι από τη μία έχουμε τη Σίτι, του Αλεξάντρου Μίτριτσα (πρώην άσος του ΠΑΟΚ), που ψάχνεται μετά τη φυγή του Ντέιλα και από την άλλη το σκληροτράχηλο Νιου Ιγκλαντ, που είναι αήττητο 2,5 μήνες.

Πρώτη σκέψη το αμφίσκορο στο 1.60, το οποίο επιβεβαιώνει τέσσερις σερί αγωνιστικές η Σίτι και επαλήθευσε οκτώ φορές στα τελευταία εννιά παιχνίδια του το Νιου Ιγκλαντ, του Μπρους Αρίνα. Σημειώνεται εξάλλου, ότι το Νιου Ιγκλαντ σκόραρε στις οκτώ από τις τελευταίες δέκα επισκέψεις του στη Νέα Υόρκη, με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται επτά φορές.

Πόρτλαντ - Σιάτλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παιχνίδι που μπορεί να δώσει Goal/Goal είναι και το ντέρμπι του Σιάτλ με το Πόρτλαντ (23:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Το Σιάτλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση με ρεκόρ 4-1-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια του και σταθερή επαφή με τα δίχτυα.

Το Πόρτλαντ είναι αήττητο τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και στις τρεις τελευταίες σημείωσε συνολικά επτά γκολ κόντρα σε Κολοράντο, Χιούστον και Νάσβιλ. Γενικά, οι Τίμπερς σκοράρουν με συνέπεια, αφού στις εννιά προηγούμενα παιχνίδια τους για το MLS δεν βρήκαν γκολ μόνο κόντρα στην πρωτοπόρο της Ανατολής, Φιλαδέλφεια.

Το Goal/Goal ενισχύεται και από τη μεταξύ τους παράδοση, αφού στις εννιά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους με γηπεδούχο το Σιάτλ, επαληθεύτηκε συνολικά επτά φορές. Στο 1.62 το αμφίσκορο, στο 2,59 σε δυάδα με το Goal/Goal στο Νέα Υόρκη – Νιου Ιγκλαντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νέα Υόρκη Σίτι – Νιου Ιγκλαντ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 20:00 Σιάτλ – Πόρτλαντ: Goal/Goal (απόδοση 1.62), 23:30
Keywords
Τυχαία Θέματα