Προγνωστικά Στοιχήματος: Αξία στα αουτσάιντερ Goal/Goal

Ενδιαφέρον υπάρχει στο Μπαχρέιν – Ιαπωνία για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ασίας. Απλή η λογική εδώ, το Μπαχρέιν σκόραρε σε όλα του τα παιχνίδια στον όμιλο, υπολογίζοντας μέσα σε αυτά και το ματς με τη Νότια Κορέα (ήττα με 3-1).

Οι Ιάπωνες με τη σειρά τους, δεν έχουν κρατήσει ακόμα το μηδέν σε κανένα ματς, δεχόμενοι γκολ από Βιετνάμ, Ιράκ και Ινδονησία. Σύνολο παρόμοιου ή και καλύτερου επιπέδου

το Μπαχρέιν σε σχέση με τους προαναφερόμενους αντιπάλους, μπορεί να βρει σκορ και να κάνει δύσκολη τη ζωή του μεγάλου φαβορί του ζευγαριού. Στο 2.20 το G/G.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οδοστρωτήρας η Ατλέτικο, κερδίζουν Μπράγκα και Γκενκ

Δεύτερη επιλογή από το Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Τριγμοί στους Καταλανούς μετά το 3-5 από τη Βιγιαρεάλ, με τον Τσάβι να δηλώνει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και δείχνει πολύ ευάλωτη στην άμυνα.

Σε πέντε σερί εξόδους της στο πρωτάθλημα σκοράρει η Οσασούνα, η οποία έχει βρει γενικότερα συνέπεια στο γκολ. Πολύ πιθανό να τα καταφέρει ξανά με βάση την εικόνα που βγάζει η Μπαρτσελόνα στα μετόπισθεν, στο 1.95 παίζει το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαχρέιν – Ιαπωνία: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 13:30 Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 20:00
Keywords
Τυχαία Θέματα