Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλο επίπεδο η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

11:26 6/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Στη μάχη των ομίλων του Copa Libertadores ρίχνεται η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Παρά τις έντονες φημολογίες ο Πορτογάλος κόουτς παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, όπου ανανέωσε μάλιστα και προετοιμάζεται για άλλη μια σπουδαία σεζόν. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει θριαμβεύσει στις δύο τελευταίες εκδόσεις του θεσμού και τον κατέκτησε. Έχει ξεκινήσει ενθαρρυντικά και τη φετινή σεζόν.

Το Brasileirao κάνει σέντρα σε τέσσερις μέρες, ωστόσο έχει κατακτήσει ήδη δύο

τρόπαια. Πήρε το Παουλίστα απέναντι στη Σάο Πάουλο, ενώ τον Μάρτιο κατέκτησε το Recopa Sudamericana απέναντι στην κάτοχο του Copa Sudamericana, Ατλέτικο Παραναένσε. Μεταγραφικά κρίνεται ενισχυμένη.

Η Ντεπορτίβο Τατσίρα (03:00 LIVE από το SPORT24 ) ποντάρει πολλά στην έδρα της, παραδοσιακά οι ομάδες ζορίζονται στη Βενεζουέλα και συμμετέχει στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια. Μετά από έξι αγωνιστικές είναι δεύτερη εντός συνόρων με 13 βαθμούς και στο -1 από τη Ντεπορτίβο Λα Γουάιρα. Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες την Παρασκευή που υπέταξε τη Ντεπορτίβο Λάρα με 2-0, σκοράροντας και τα δύο γκολ στο β’ μέρος, ενώ έπαιζε από το 43’ με παίκτη παραπάνω. Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης η Έμελεκ από το Εκουαδόρ και η Ιντεπεντιέντε από τη Βολιβία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παλμέιρας μπαίνει στο Copa Libertadores με το πόδι στο γκάζι ήδη, έχει βατή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο απέναντι στη Σεαρά και ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα κάνει γερό ροτέισον. Η γηπεδούχος είναι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά σκάλες κατώτερη σε ποιότητα. Η Βενεζουέλα είναι δύσκολη έδρα για πολλές ομάδες, όχι όμως για τη Βερντάο που και τις έξι φορές που ταξίδεψε εκεί κέρδισε, ενώ γενικά έχει το απόλυτο κόντρα σε ομάδες της Βενεζουέλας (12/12). Στο 1.72 το combo 2 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντεπορτίβο Τατσίρα - Παλμέιρας: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.72), 03:00
Keywords
Τυχαία Θέματα