Προγνωστικά Μουντιάλ: Οι κάρτες του Ιράν και το 3.60 του Ισμαΐλα Σαρ

Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την κρίσιμη αναμέτρηση της Ουαλίας κόντρα στο Ιράν για το δεύτερο γκρουπ (12:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Η Ουαλία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα με τις ΗΠΑ κι αν κερδίσει τώρα το Ιράν θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στις καλύτερες 16 ομάδες του κόσμου.

Από την άλλη, το σύνολο του Κάρλος Κεϊρός θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το βαρύ 6-2 από την Αγγλία.

Είναι η αλήθεια πως το Ιράν έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των Άγγλων, όμως κόντρα στην Ουαλία έχει ασφαλώς περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό φαίνεται και στο σετ, καθώς ο άσος ναι μεν υποχώρησε από τα αρχικά 2.20-2.25, ωστόσο παραμένει σε τιμές άνω του 2.00. Εν ολίγοις οι μπουκ δεν βλέπουν κάποιο ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι αν μη τι άλλο φυσιολογικό, αφού και οι Βρετανοί έχουν τα προβλήματά τους. Ειδικά στους χαφ η ομάδα είναι σχεδόν γυμνή. Ο Άλεν, που έχασε την πρεμιέρα, είναι αμφίβολος και ο Ράμσι έχει πλέον πάρει την κατιούσα, όντας φέτος αναπληρωματική λύση στη Νις.

Για όποιον λοιπόν δεν θέλει να μπλέξει με την αγορά του νικητή, μπορεί να κάνει μία στροφή στις κάρτες. Όταν μία ομάδα προέρχεται από συντριβή προσπαθεί στο ακριβώς επόμενο παιχνίδι να βγάλει αντίδραση, παίζοντας πιο δυναμικά, ίσως πολλές φορές και σκληρά. Με δεδομένο μάλιστα ότι η αναμέτρηση με την Ουαλία έχει χαρακτήρα τελικού για το Ιράν, είναι λογικό να προσφέρεται φαβορί στο 2.07 για να δεχθεί περισσότερες κάρτες από τους Ουαλούς. Σημειώνεται ότι στα πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια σε Παγκόσμιο Κύπελλο, το Ιράν δέχθηκε πιο πολλές κάρτες από τον αντίπαλο.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι με βάση την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πρώτο όμιλο το Κατάρ ήταν η απογοήτευση της πρεμιέρας. Παρότι οι διοργανωτές προετοιμάζονταν έξι ολόκληρα χρόνια για το φετινό Μουντιάλ απέτυχαν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ηττήθηκαν σβηστά με 2-0 από τον Ισημερινό και μάλλον ευγνωμονούν τους αντιπάλους, που τράβηξαν το πόδι από το γκάζι στο β' μέρος.

Από την άλλη, η Σενεγάλη το πάλεψε το παιχνίδι με την Ολλανδία, αλλά προδόθηκε από το γεγονός ότι έχει μέτριους εκτελεστές. Η απώλεια του Σάντιο Μανέ είναι τεράστια και χωρίς τον άσο της Μπάγερν, οι πρωταθλητές Αφρικής ουσιαστικά είναι μισή ομάδα. Παρόλα αυτά, το συγκρότημα του Αλιού Σισέ, συγκριτικά με το Κατάρ (15:00 ANT1, Live από το SPORT24), παραμένει ανώτερο σύνολο και λογικά το διπλό από τα αρχικά 2.10-2.20 έχει κατρακυλήσει στο 1.70.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης Σενεγάλης στην πρεμιέρα με τους "οράνιε" ήταν ο Ισμαΐλα Σαρ. Ο 24χρονος άσος της Γουότφορντ είχε τρεις τελικές και την καλύτερη φάση για τα "λιοντάρια της Τεράνγκα" στο 82' (0,10 xGoals). Γενικά, ήταν ο πιο κινητικός και έψαξε περισσότερο απ' όλους το γκολ. Φέτος στην Τσάμπιονσιπ έχει έξι τέρματα με τη φανέλα των Hornets και από το 2019/20, που αγωνίζεται στην Αγγλία, έχει σκοράρει συνολικά 29 γκολ, εκ των οποίων τα δέκα σε επίπεδο Premier League.

Το λες και λάθος του 3.60 στο anytime του Σαρ, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη με σπουδαία φυσικά προσόντα και εξαιρετικά ταχύ, που δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει η αργή και ανεπαρκής τακτικά άμυνα του Κατάρ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουαλία – Ιράν: Περισσότερες κάρτες Ιράν (απόδοση 2.07), 12:00 Κατάρ – Σενεγάλη: Ισμαΐλα Σαρ Anytime (απόδοση 3.60), 15:00 SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Μουντιάλ, Ιράν, 3 60, Ισμαΐλα Σαρ,prognostika mountial, iran, 3 60, ismaΐla sar