Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Παράδοση για 2.42 στον μεγάλο ημιτελικό

18:14 3/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Η Σενεγάλη προκρίθηκε χθες στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και περιμένει απόψε να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι του Καμερούν με την Αίγυπτο (21:00 Live από το SPORT24). Το Καμερούν, όντας γηπεδούχο, προσφέρεται φαβορί σε τιμές στο 2,25.

Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ματς, αφού συγκρούονται οι δύο μεγαλύτερες δυνάμεις του αφρικανικού ποδοσφαίρου με βάση τους τίτλους που έχουν στην τροπαιοθήκη τους. Η Αίγυπτος

έχει κατακτήσει επτά φορές το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Καμερούν πέντε με τελευταία το 2017, όπου στον τελικό επικράτησε των "Φαραώ" με 2-1. Μάλιστα, σε εκείνο το ματς, το νικητήριο γκολ, το είχε πετύχει στο 88', ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ, που στην τρέχουσα διοργάνωση είναι ο πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα.

Καμερούν - Αίγυπτος: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Τόνι Κονσεϊσάο έχει φτάσει ως τον ημιτελικό αήττητη. Μάζεψε επτά βαθμούς στον όμιλο. Κατόπιν, στους 16 απέκλεισε τα Νησιά Κομόρες με 2-1 και στα προημιτελικά έκανε την πιο πειστική της εμφάνιση, επικρατώντας με 2-0 της ευχάριστης έκπληξης Γκάμπια.

Το σύνολο του Κάρλος Κεϊρός από την άλλη, ξεκίνησε με πολλή γκρίνια τη διοργάνωση, μετά την κάκιστη εμφάνιση και ήττα από τη Νιγηρία, στην πρεμιέρα του ομίλου. Στα νοκ άουτ ωστόσο, η Αίγυπτος απέδειξε πως είναι από τις πιο βαριές φανέλες της ηπείρου και κατάφερε να αποκλείσει, αρχικά την Ακτή Ελεφαντοστού στα πέναλτι και εν συνεχεία το Μαρόκο στην παράταση.

Συνολικά στη διοργάνωση, το Καμερούν δείχνει να έχει πιο εύκολη επαφή με το γκολ και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι έχει σκοράρει και στα πέντε ματς που έχει δώσει. Η Αίγυπτος στον αντίποδα, μετράει μέχρι στιγμής 5/5 under 2,5 και εννιά σερί, αν προσθέσουμε και τα τελευταία παιχνίδια της στο Αραβικό Κύπελλο. Μετά το ματς πάντως με τη Νιγηρία, βρίσκει σταθερά τουλάχιστον ένα γκολ.

Η παράδοση στα μεταξύ τους ματς δείχνει Goal/Goal. Στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους, το αμφίσκορο επαληθεύτηκε έξι φορές. Το Καμερούν λογικά θα επιτεθεί και θα προσπαθήσει να καθαρίσει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια, διότι όσο πιο μακριά πάει η βαλίτσα, τόσο θα αυξάνεται η πίεση προς την πλευρά του.

Η Αίγυπτος έχει ασφαλώς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με την ποιότητά τους, όπως ο Σαλάχ και ο Τρεζεγκέ, που σκόραραν τα "χρυσά" γκολ στον προημιτελικό με το Μαρόκο. Σε τιμές λοιπόν άνω του 2.40 αξίζει το ρίσκο στο εκατέρωθεν σκοράρισμα, όπως άλλωστε συνέβη και στον χθεσινό ημιτελικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμερούν – Αίγυπτος: Goal/Goal (απόδοση 2.42), 21:00
Keywords
Τυχαία Θέματα