Προγνωστικά Ισπανίας: Εξιλεώνεται ο ηγέτης της Θέλτα στο 2.50

Με το κρίσιμο βαθμολογικά ματς ανάμεσα στη Θέλτα και τη Χετάφε (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στη La Liga.

Η Θέλτα έχει γνωρίσει πέντε ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές με πιο πρόσφατη το βαρύ 4-1 στη Βαγιαδολίδ. Το συγκεκριμένο σκορ πάντως

δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα (xGoals 1,63-2,03), με τη Θέλτα να έχει 22 τελικές και να χάνει πέναλτι στο 88'.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Βίγο έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, αφού πριν το ματς με τη Βαγιαδολίδ έχασε από τη σούπερ φορμαρισμένη Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα. Απόψε πάντως το ματς με τη Χετάφε έχει χαρακτήρα "τελικού" για τον τεχνικό Κουδέτ, ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί σε δύσκολη θέση αν δεν το πάρει.

Μέτριο πρωτάθλημα κάνει και η Χετάφε το Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην επικίνδυνη ζώνη. Οι Μαδριλένοι είναι χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, ωστόσο προέρχονται από τις δύο κολλητές ισοπαλίες με Βαγιεκάνο και Μπιλμπάο, που πρόσφεραν ανάσες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αρνητικό για τη Χετάφε είναι ότι έχει μαζέψει τρεις σημαντικές απουσίες (Αλενιά, Αραμπάρι, Μουνίρ) για το αποψινό ματς. Η Θέλτα συνήθως στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και έχει κερδίσει εκεί την εξαιρετική φέτος Μπέτις και την προτελευταία Κάδιθ.

Ο άσος άνοιξε στο 1.80-1.85 αλλά έχει πιεστεί πλέον στο 1.70 κατά μέσο όρο. Αν είναι να νικήσει η Θέλτα, πιθανότερος σκόρερ της είναι ασφαλώς ο Ιάγο Ασπας. Εμβληματική φιγούρα του συλλόγου της Γαλικίας, κάθε χρόνο με διψήφιο αριθμό τερμάτων στο ισπανικό πρωτάθλημα εδώ και επτά σεζόν. Φέτος έχει ήδη σκοράρει έξι φορές και σίγουρα θα κυνηγήσει ζεστά απόψε ένα γκολ για να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ. Ο άσος ανεβαίνει στο 2.50 με το anytime του Ιάγο Άσπας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Θέλτα – Χετάφε: 1 & Ιάγο Ασπας Anytime (απόδοση 2.50), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα