Προγνωστικά Ισπανία: Έχει άλλες σκοτούρες η Βιγιαρεάλ, combo του 2.63

14:17 9/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Έκανε μεγάλη μαγκιά μεσοβδόμαδα η Βιγιαρεάλ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να είχαν προηγηθεί δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Κάδιθ και Λεβάντε, με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα, αλλά στο Champions League παρακολουθήσαμε ένα διαφορετικό έργο. Άφησε στην άκρη τις μέτριες εμφανίσεις και κόντρα στη βαυαρική ομάδα τα έδωσε όλα, έπαιξε και κέρδισε με 1-0 με γκολ του Ντανζούμα στο 8’.

Απόψε καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο

της Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) και να διατηρηθεί στο κόλπο ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η έβδομη θέση στην οποία βρίσκεται υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στην περίπτωση που η Μπέτις κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στη Βαλένθια και τερματίσει στην πρώτη εξάδα παράλληλα. Η απόσταση πάντως της Βιγιαρεάλ από τους Βάσκους είναι μόλις στον πόντο και το αποψινό παιχνίδι είναι απαιτητικό.

Η Μπιλμπάο προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στην Έλτσε. Ήταν κυριαρχική, επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε 2-1. Έχει μεγάλη ανάγκη από τόνωση ηθικού και επικρατεί αισιοδοξία και πίστη σχετικά με τη μάχη της Ευρώπης. Νοκ άουτ ο ηγετικός στόπερ Ινίγο Μαρτίνεθ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν Goal/Goal, ενώ η Μπιλμπάο έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο του 2018, έκτοτε τρέχει ρεκόρ 2-4-0. Η Βιγιαρεάλ έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της και θέλοντας ή μη ο λογισμός θα τρέχει στο επικείμενο ματς με την Μπάγερν σε τρεις μέρες. Το combo X2 & Goal/Goal έχει βάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.63), 19:30
Keywords
Τυχαία Θέματα