Προγνωστικά Ισπανία: Αήττητη 14 σερί ματς η Ατλέτικο κόντρα στη Ράγιο

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η τρίτη αγωνιστική της La Liga. Τα φώτα θα πέσουν κυρίως στο μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και την Ατλέτικο (22:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Ράγιο ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με δύο κολλητά διπλά στις έδρες της Αλμερία και της Γρανάδα. Και στα δύο ήταν ανώτερη βάσει xGoals. Είχε 1,12-2,10

με την Αλμερία και 0,84-2,79 με τη Γρανάδα, κόντρα στην οποία έκανε 11 τελικές (!) μέσα από την περιοχή. Από αυτές προήλθαν και τα δύο της γκολ, στο 75' και στο 79'.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 στην πρεμιέρα τη Γρανάδα, μέσα στο Μετροπολιτάνο, όμως στη δεύτερη αγωνιστική κόλλησε στο 0-0 με την Μπέτις στη Σεβίλλη. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ακίνδυνο επιθετικά (xGoals 1,03-0,34) και σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένη στο τέλος με την ισοπαλία.

Τώρα οι ροχιμπλάνκος έχουν δευτερο κολλητό απαιτητικό ματς εκτός έδρας και οφείλουν να το πάρουν, δεδομένου ότι η Ρεάλ έχει ήδη κάνει το 3x3 και βρίσκεται στο +5. Σε σύγκριση με το παιχνίδι στην Μπέτις, ο Σιμεόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λεμάρ, ωστόσο θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος φέτος ο Μολίνα. Από εκεί και πέρα παραμένουν σταθερά εκτός οι Κόκε, Χιμένες και Ρεϊνίλντο.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα της Ατλέτικο, ο Σιμεόνε κλασικά παίζει με τρία στόπερ (Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο). Τις πλευρές αναμένεται να πάρουν οι Μολίνα και Καράσκο. Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Γκριεζμάν και παίζεται ο παρτενέρ του μεταξύ Μοράτα και Ντεπάι, ενώ στους χαφ το κενό του Λεμάρ μάλλον θα καλύψει ο Σαούλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρότι το Βαγιέκας θεωρείται από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, η Ατλέτικο διατηρεί εξαιρετική παράδοση εκεί. Έχει να χάσει εκτός έδρας κόντρα στη Ράγιο από το 2013. Έκτοτε έχει ρεκόρ 5-2-0, με τέσσερα διαδοχικά διπλά σε επίπεδο La Liga. Πέρυσι κέρδισε με 2-1 και πρόπερσι με 1-0.

Συνολικά, οι ροχιμπλάνκος είναι αήττητοι 14 σερί ματς (11-3-0) ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στη Βαγιεκάνο. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την εξαιρετική παράδοση του Γκριεζμάν, που έχει πετύχει 9 γκολ απέναντι στη Ράγιο, το διπλό σε τιμές άνω του 2.00 κρίνεται αποδεκτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο: 2 (απόδοση 2.05), 22:30
Keywords
Τυχαία Θέματα