Προγνωστικά Αγγλία: Το ροτέισον του Πεπ οδηγεί στο 3.80 του Άλβαρες

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει απόψε το Ashton Gate, αφού η Μπρίστολ Σίτι θα φιλοξενήσει για τους "16" του FA Cup την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στους διπλούς ημιτελικούς του Λιγκ Καπ το 2018, όταν η ομάδα του Πεπ

Γκουαρδιόλα είχε προκριθεί στον τελικό με συνολικό σκορ 5-3.

Η Μπρίστολ Σίτι θα ψάξει μία ιστορική πρόκριση, δεδομένου ότι έχει να περάσει στα προημιτελικά του κυπέλλου από το 1974. Σε κάθε περίπτωση, η κλήρωση με τη Μάντσεστερ Σίτι, δίνει τη δυνατότητα στο σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον να βιώσει μία μοναδική εμπειρία, κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης.

Εδώ και ένα δίμηνο, η Μπρίστολ Σίτι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Championship, καθώς τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 12 επίσημων αγώνων. Σε αυτό το σερί συμπεριλαμβάνονται και οι κυπελλικές προκρίσεις κόντρα σε Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ. Ειδικά στο πρωτάθλημα, οι "κοκκινολαίμηδες" είναι αήττητοι εννιά αγωνιστικές (4-5-0) και έχουν πλέον σκαρφαλώσει στη 13η θέση.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κυνηγάει την Άρσεναλ, ευρισκόμενη στο -2 από τους "κανονιέρηδες", έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Μετά την απρόσμενη γκέλα με 1-1 στην έδρα της Νότιγχαμ, οι "πολίτες" ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι το περασμένο Σάββατο και πέρασαν με χαρακτηριστική άνεση από το Vitality, κερδίζοντας με 4-1 την Μπόρνμουθ.

Ενδιάμεσα, το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφερε 1-1 στη Λειψία, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "16" του Champions League και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, εν όψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου.

Στο κύπελλο, η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι δεν αφήνει κανέναν θεσμό στην τύχη του. Έφτασε λοιπόν ως τον πέμπτο γύρο, έχοντας στο ενεργητικό της δύο μεγάλες προκρίσεις στους δύο προηγούμενους. Στον τρίτο κέρδισε με το επιβλητικό 4-0 την Τσέλσι, ενώ στον τέταρτο απέκλεισε με 1-0 την Άρσεναλ. Άνοιξε έτσι το δρόμο για να επιστρέψει σε τελικό της πιο ιστορικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2019.

Προγνωστικά Αγγλία: Κυπελλική δυάδα με Μπράιτον και Λέστερ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Γκουαρδιόλα είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει απόψε σε ροτέισον, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα κατεβάσει ξανά πολύ δυνατή ενδεκάδα. Άλλωστε, αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Ντε Μπρούιν και Μπερνάρντο Σίλβα, που δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, ο Πεπ γνωστοποίησε πως στον άσο θα παίξει ο Ορτέγκα αντί του Έντερσον. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν στην 11αδα οι Μαχρέζ και Γουόκερ, που με την Μπόρνμουθ έπαιξαν μόνο ως αλλαγή. Ακόμη, το παιχνίδι με την Μπρίστολ Σίτι μοιάζει μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσει σε ένα ματς βασικός και ο Φίλιπς.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, το πιθανότερο είναι πως θα πάρει ανάσες ο Χάλαντ και θα παίξει στην κορυφή ο Αλβαρες. Ο Αργεντινός φορ αγωνίστηκε βασικός και στο τελευταίο παιχνίδι για την Premier League, δίπλα στον Νορβηγό "μπόμπερ". Μάλιστα, άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Ο Άλβαρες, που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, τον Δεκέμβριο, έχει πετύχει φέτος πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα τρία σε κυπελλικές διοργανώσεις. Σκόραρε με τη Λίβερπουλ στο Σούπερ Καπ, με την Τσέλσι στο κύπελλο και ξανά κόντρα στους Λονδρέζους στο Λιγκ Καπ.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε προσφέρεται μόλις στο 1.50 και μαζί με το πιθανό διπλό φτάνουμε οριακά το 1.60. Προτιμότερο λοιπόν να ρισκάρουμε με το ενδεχόμενο ο Αλβαρες να πετύχει το πρώτο γκολ, όπως έκανε κόντρα στα "κεράσια" το Σάββατο, για να πάρουμε απόδοση 3.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρίστολ Σίτι – Μάντσεστερ Σίτι: Αλβαρες Να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα (απόδοση 3.80), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα