Προγνωστικά Αγγλία: Σοκ με το καλημέρα στη Γουλβς, ξεκινάει με 2.10 η Γιουνάιτεντ

Η πρώτη αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς, στο Old Trafford (22:00 Novasports Premier League, Live

από το SPORT24).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη σεζόν με τον Έρικ Τεν Χαγ στον πάγκο της, τερμάτισε στην τρίτη θέση, 14 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σίτι. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της χρονιάς άρχισε να εμφανίζει επιτέλους στοιχεία και χαρακτηριστικά κανονικής ομάδας. Ήταν δηλαδή εμφανής η πρόοδος σε σύγκριση με τις περασμένες σεζόν, όπου πολλές φορές έμοιαζε με... ακυβέρνητο καράβι.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν δίστασε να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Ήρθε για παράδειγμα σε ρήξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ουσιαστικά τον “τέλειωσε” από την ομάδα, κρίνοντας ότι η παρουσία του σε αυτή δεν ήταν πλέον ευεργετική. Γενικά, έδειξε πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, επέβελε πειθαρχία και σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, δεδομένου ότι η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Λιγκ Καπ και επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2016 όταν είχε πανηγυρίσει το FA Cup και το Community Shield.

Υπάρχει λοιπόν η αίσθηση, ότι με τον Τεν Χαγ οι “κόκκινοι διάβολοι” θα παίξουν φέτος ακόμη πιο σοβαρό ρόλο στο πρωτάθλημα, όπου ξεκινούν ως τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση, πίσω μόνο από τις Σίτι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ. Σημειώνεται άλλωστε, ότι οι 75 βαθμοί που μάζεψε πέρυσι, ήταν η καλύτερή της συγκομιδή από το 2018, όταν είχε φτάσει τους 81, με προπονητή τότε τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, η Γιουνάιτεντ έχει δώσει πάνω από 191 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τους Ράσμους Χόιλουντ (Αταλάντα), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι) και Αντρέ Ονάνα (Ιντερ). Με εξαίρεση τον πρώτο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, οι άλλοι δύο αναμένεται απόψε να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους.

Επίσης, αποκτήθηκε ο πολύπειρος στόπερ Τζόνι Εβανς (Λέστερ) ως συμπληρωματική λύση, ενώ στον αντίποδα τέλος εποχής σήμανε για τους Φρεντ και Ντε Χέα. Εξάλλου, έληξαν οι δανεισμοί των Ζάμπιτσερ και Βέχορστ, πωλήθηκε στη Νότιγχαμ ο Ελάνγκα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πωληθεί στη Γουέστ Χαμ ο Μαγκουάιρ, ο οποίος είναι εμφανές πως δεν ικανοποιεί τα “θέλω” του Τεν Χαγ.

Τα... βρόντηξε ο Λοπετέγι

Σε ό,τι αφορά στη Γουλβς, η σεζόν δεν ξεκινάει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, δεδομένου ότι ο Χουλέν Λοπετέγι τα... βρόντηξε μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα! Ο Βάσκος τεχνικός πιστώνεται ότι έσωσε πέρυσι την ομάδα, αφού οι "λύκοι" είχαν ρεκόρ 9-4-7 σε 21 ματς με αυτόν στον πάγκο.

Στη θέση του, προσλήφθηκε ο Γκάρι Ο'Νιλ, ο οποίος με τη σειρά του κατάφερε την περσινή σεζόν να σώσει την Μπόρνμουθ. Η αποστολή του φέτος μοιάζε εξίσου δύσκολη, δεδομένου ότι η Γουλβς αποδυναμώθηκε αισθητά, χάνοντας παίκτες όπως ο Ρούμπεν Νέβες (Αλ-Χιλάλ), ο Κόλινς (Μπρέντφορντ), ο Κόαντι (Λέστερ), ο Ραούλ Χιμένεθ (Φουλαμ) και ο Ανταμά Τραορέ (Φούλαμ).

Μέχρι στιγμής, η Γουλβς έχει δώσει 61 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τους Κούνια και Μπουμπακάρ Τραορέ, που έπαιζαν πέρυσι ως δανεικοί στο Molineux. Ως νέο πρόσωπο λογίζεται μόνο ο πολύπειρος μπακ Ντόχερτι, ο οποίος μετά την παρένθεση στην Ατλέτικο επέστρεψε στην αγαπημένη του Γουλβς, στην οποία έπαιζε μέχρι το 2020.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι λογικά το απόλυτο φαβορί για τον αποψινό παιχνίδι. Άλλωστε, στα τελευταία 12 ματς στο Old Trafford κόντρα στη Γουλβς έχει ρεκόρ 8-3-1. Πέρυσι, η Γιουνάιτεντ έχασε στην πρεμιέρα από την Μπράιτον, μπροστά στο κοινό της, όμως στη συνέχεια έμεινε αήττητη εντός έδρας, τρέχοντας ρεκόρ 15-3-0 με παθητικό μόλις οκτώ γκολ.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ έχει να χάσει μέσα στο θέατρο των ονείρων από τις 8 Σεπτεμβρίου και το 0-1 κόντρα στη Σοσιεδάδ για το Europa League. Έκτοτε είναι αήττητη 29 σερί επίσημα παιχνίδια (25-4-0).

Από το 1,30 ο άσος μπορεί να ανέβει στο 2.10 με No/Goal. Η Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν δέχθηκε μόλις 10 γκολ εντός έδρας, τα λιγότερα στην κατηγορία. Στον αντίποδα, η Γουλβς σημείωσε 12 γκολ εκτός έδρας, είχε δηλαδή καλύτερη επίδοση μόνο από τη Γουέστ Χαμ (11). Στα υπόψη ασφαλώς και το anytime του Μάρκους Ράσφορντ για όποιον θέλει να αβγατίσει κι άλλο το bet builder. Ο Άγγλος φορ σημείωσε 20 γκολ σε 30 παιχνίδια στο Old Trafford την περσινή σεζόν. Μόνο ο Έρλινγκ Χάλαντ (35) είχε περισσότερα εντός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουλβς: 1 & No/Goal (απόδοση 2.10), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα