Προγνωστικά Αγγλία: Με υψηλές βλέψεις Γουέστ Μπρομ και Νόριτς

09:52 5/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Το πρωτάθλημα της Championship ξεκίνησε την Παρασκευή με τη νίκη της Σαουθάμπτον στην έδρα της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 2-1. Σήμερα έχουμε το κυρίως μενού της πρώτης αγωνιστικής, καθώς διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Μπλάκμπερν με τη Γουέστ Μπρομ (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Μπλάκμπερν τερμάτισε πέρυσι έβδομη κι έχασε την είσοδο

στα πλέι-οφ στη διαφορά τερμάτων. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Δανός, Γιον Νταλ Τόμασον, ωστόσο το ρόστερ της δέχθηκε δύο ισχυρά πλήγματα. Ο βασικός γκολκίπερ Καμίνσκι πωλήθηκε με 2,9 εκατομμύρια ευρώ στη Λούτον και ο πολύτιμος φορ Μπρέρετον, που σημείωσε 36 γκολ την προηγούμενη διετία θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βιγιαρέαλ.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε το περσινό πρωτάθλημα απογοητευτικά, όμως από τα τέλη Οκτωβρίου, που ανέλαβε ο Κάρλος Κορμπεράν άρχισε να βρίσκει τον βηματισμό της. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έβαλε σε μία τάξη τα πράγματα και τελικά οι Baggies τερμάτισαν στην 9η θέση, μόλις στο -3 από τα πλέι οφ.

Με τον Κορμπεράν στον πάγκο η Γουέστ Μπρομ έκανε 17 νίκες σε 33 ματς και έδειξε ότι μπορεί φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Άλλωστε, με βάση τις στοιχηματικές αποδόσεις, είναι έβδομο φαβορί για την έβδομο, τη στιγμή που τα "ρόδα" βρίσκονται μόλις στη 13η θέση.

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα η Γουέστ Μπρομ μέσα στο Ewood Park, προσφέρεται στο 1.45. Το Χ2 μαζί με το Over 1,5 φτάνει σε τιμές διπλασιασμού. Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μπλάκμπερν έφεραν ισάριθμα Over 1,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλλο ένα ματς που μπορεί να μας απασχολήσει στοιχηματικά από την πρεμιέρα της Championship είναι το Νόριτς – Χαλ (17:00 Live από το SPORT24). Η Νόριτς ήταν πέρυσι από τα φαβορί για την επάνοδο στην Premier League, ωστόσο πραγματοποίησε μία παντελώς άχρωμη σεζόν και τερμάτισε μόλις 13η.

Το ρόστερ της πάντως παραμένει από τα πιο ποιοτικά στην κατηγορία και παρά το τέλος εποχής για τον εμβληματικό της φορ, Τέεμου Πούκι, που συνεχίζει την καριέρα του στο MLS, οι μπουκ την προσφέρουν πέμπτο φαβορί για την άνοδο, πίσω μόνο από τις Σαουθάμπτον, Λιντς, Λέστερ και Μίντλεσμπρο.

Στον πάγκο βρίσκεται ο Ντέιβιντ Βάγκνερ, που το 2017 είχε ανεβάσει στην Premier League τη Χάντερσφιλντ. Μεταγραφικά έκανε στοχευμένες κινήσεις, φέρνοντας τον διεθνή Ελβετό εξτρέμ/φορ Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), τον πολύπειρο φορ Μπαρνς (Μπέρνλι), τον στόπερ Ντάφι (Φούλαμ) και τον μπακ Στέισι (Μπόρνμουθ).

Στο τελευταίο της φιλικό, κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό στο Carrow Road και έδειξε πανέτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τη Χαλ. Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.80 απέναντι σε μία Χαλ, που έκλεισε το προηγούμενο πρωτάθλημα με σερί δέκα αγώνων χωρίς διπλό (0-6-4).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπλάκμπερν – Γουέστ Μπρομ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 17:00 Νόριτς – Χαλ: 1 (απόδοση 1.80), 17:00
Keywords
Τυχαία Θέματα