Προγνωστικά Αγγλία: Μάχη για γερά νεύρα στο Ρίβερσαϊντ, στοίχημα στο 3.65

Το αγγλικό μενού ανοίγει στο Ρίβερσαϊντ αυτή τη φορά, καθώς για την Championship και την 42η αγωνιστική η Μίντλεσμπρο φιλοξενεί τη Νόριτς (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) σ’ ένα παιχνίδι που θυμίζει σταυρόλεξο. Τέταρτη η Μπόρο, στο -8 από την απευθείας άνοδο, την ώρα πάντως που ψάχνει και αντίδραση, καθώς δεν είναι και στα πολύ καλά της. Η Νόριτς και ας μην πετάει έχει καταφέρει να βρίσκεται ακόμα

στο κόλπο της ανόδου. Είναι στην όγδοη θέση και απέχει έναν βαθμό από την Μπλάκμπερν με ματς παραπάνω και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία της regular season.

Η Μίντλεσμπρο δεν μας έχει συνηθίσει μέσα στη φετινή σεζόν σε τόσο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Να όμως που ήρθε σ’ ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και πλέον καλείται να παίξει τα ρέστα της, να αντιδράσει και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες ανόδου, αφού τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Δεν έπεισε στο 2-2 με την Μπρίστολ Σίτι, τρίτο σερί ματς που δεν κέρδισε, αφού είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και πάλι καλά να λέει που ισοφάρισε μετά την ανάπαυλα. Μπήκαν τέλος ουσιαστικά στα όνειρα για απευθείας άνοδο. Κάλλιστα θα μπορούσε να χαθεί και το ματς.

Η Νόριτς κινείται σε ρηχά νερά τελευταία, μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία, αλλά ακόμα και έτσι έχει καλή οπτική επαφή με τα playoffs ανόδου. Δεν μπόρεσε να πάρει το ματς με τη σκληρή Ρόδεραμ. Τα έκανε όλα σωστά, εκτός από ένα, να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και να κερδίσει. Κάπως έτσι ήρθε το 0-0 σ΄ ένα ματς που κυριάρχησε. Αντίδραση ζήτησε ο Βάγκνερ, που προσπάθησε να συσπειρώσει τους παίκτες του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νόριτς έχει πάρει τον αέρα της Μίντλεσμπρο τα τελευταία χρόνια. Μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, αυτή του πρώτου γύρου φέτος με 2-1. Στα ζόρικα και απαιτητικά ματς τα δίνει όλα και το παλεύει. Παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. Η Μίντλεσμπρο από την άλλη δεν είναι ούτε αυτή στα καλά της τον τελευταίο μήνα. Θα το πάει με υπομονή και προσεκτικά. Δεν παίρνει καμια από τις δύο να χάσουν. Παράλληλα, αμφότερες έχουν βατά ματς στη συνέχεια με Χαλ εντός η Μπόρο, με ΚΠΡ εκτός η Νόριτς. Από τα πιθανά Χ της ημέρας. Στο 3.65 κυκλοφορεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μίντλερσμπρο - Νόριτς: Χ (απόδοση 3.65), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα