Προγνωστικά Αγγλία: Χτύπησε φόρμα η Νιούκαστλ, σκοράρει σταθερά η Γουέστ Χαμ

Μπορεί το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι να είναι το μεγαλύτερο ματς της ημέρας στην Premier League, ωστόσο τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Νιούκαστλ (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες

προέρχονται από πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες. Η Νιούκαστλ σκόρπισε με 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο St. James' Park σε μία ονειρική βραδιά για την ομάδα του Έντι Χάουι στο Champions League. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο αφεντικό στον όμιλό της στο Europa League, βγάζοντας διπλό (2-1) μέσα στο Φράιμπουργκ, παρά το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγες έκανε ροτέισον πέντε παικτών στην ενδεκάδα.

Στο πρωτάθλημα, τα "σφυριά" πραγματοποιούν την καλύτερή τους εκκίνηση εδώ και οκτώ χρόνια, με 13 βαθμούς στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Μετά τις δύο κολλητές ήττες στα δύσκολα ματς με Σίτι και Λίβερπουλ αντέδρασαν υποδειγματικά, κερδίζοντας με 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο.

Σε φουλ φόρμα βρίσκεται και η Νιούκαστλ, η οποία είναι αήττητη έξι σερί επίσημα ματς (5-1-0) με γκολ 16-1! Σε αυτό το διάστημα, πέρα από τη σπουδαία νίκη επί της Παρί, έμεινε όρθια (0-0) στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν, απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ (1-0) και διέλυσε με 8-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Σίτι θέλει να δώσει παράσταση τίτλου στο Λονδίνο

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι "καρακάξες" έχουν εξαιρετική παράδοση με τη Γουέστ Χαμ, αφού στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους έχασαν μόνο μία φορά. Μάλιστα, η Νιούκαστλ μετράει τέσσερα διπλά σε έξι επισκέψεις της (4-1-1) στο London Stadium σε επίπεδο Premier League. Πέρυσι έμεινε αήττητη και στα επτά ματς που έδωσε στο Λονδίνο (4-3-0), επικρατώντας της Γουέστ Χαμ στην πρωτεύουσα με το εκκωφαντικό 5-1.

Το διπλό είναι λογικό να δίνεται φαβορί σε τιμές λίγο άνω του 2.00, αφού η Νιούκαστλ φαίνεται πως έχει πατήσει το γκάζι, ωστόσο η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Οι Λονδρέζοι σκοράρουν σε εννιά διαδοχικά ματς για το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 17 γκολ συνολικά σε αυτό το διάστημα. Με τους Μπόουεν (5 γκολ στη φετινή Premier) και Γουόρντ-Πράους σε φουλ φόρμα, η ομάδα του Μόγες μπορεί να απειλήσει την άμυνα της Νιούκαστλ.

Οι μπουκ θεωρούν πολύ πιθανό το Goal/Goal στο 1.60, δεδομένου ότι η Γουέστ Χαμ μετράει φέτος 6/7 στο πρωτάθλημα. Στη λογική λοιπόν ότι μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να περάσει το ματς από το 1-1 σε απόδοση 2.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουέστ ΧαμΝιούκαστλ: 1-1 Anytime (απόδοση 2.45), 16:00
Keywords
Τυχαία Θέματα