Προγνωστικά NBA: Το Ντιτρόιτ σπάει το σερί του Σικάγο με τον Κάνινγχαμ στο 2.95

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το Ντιτρόιτ, που υποδέχεται τα ξημερώματα το Σικάγο (29/10 02:00 Live από το SPORT24). Οι Πίστονς έχασαν οριακά στο Μαϊάμι στο εναρκτήριο ματς της regular season, αλλά χθες κέρδισαν πειστικά στη Σάρλοτ με 111-99, παρά το γεγονός ότι ο Κέιντ Κάνινγχαμ αποβλήθηκε με 6 φάουλ και σημείωσε μόλις 12 πόντους. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Μόντι Γουίλιαμς ως head

coach του Ντιτρόιτ.

Στον αντίποδα, οι Μπουλς συνετρίβησαν στην πρεμιέρα από τους Θάντερ (104-124) μέσα στο United Center και χθες χρειάστηκαν την παράταση για να λυγίσουν στον πόντο με 104-103 τους Ράπτορς στο Σικάγο.

Πολύ πιο φρέσκια και υποσχόμενη η εικόνα του Ντιτρόιτ σε σύγκριση με το Σικάγο που δείχνει να έχει... βαλτώσει. Ο Μόντι Γουίλιαμς σίγουρα θα θελήσει στο εντός έδρας ντεμπούτο του να ξεκινήσει με νίκη. Ευκαιρία σε κάθε περίπτωση για τους Πίστονς να σπάσουν ένα αρνητικό σερί 15 ηττών κόντρα στους Μπουλς! Στο 2.05 η επικράτηση του Ντιτρόιτ, στο 2.95 φτάνουμε αν ευστοχήσει τουλάχιστον σε δύο τρίποντα ο Κάνινγχαμ. Ο 22χρονος γκαρντ είχε 4/9 κόντρα στους Χιτ και 2/5 με τους Χόρνετς, παρά το γεγονός ότι έμεινε στο παρκέ μόλις 24 λεπτά, λόγω των φάουλ.

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις Η ευκαιρία του Μέμφις για την πρώτη νίκη

Το Μέμφις ξεκίνησε με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Πέλικανς και Νάγκετς, με συνέπεια να γνωρίσει ισάριθμες ήττες εντός έδρας. Τώρα παίζει στην Ουάσινγκτον και ασφαλώς το έργο του θα είναι πιο βατό προκειμένου να κάνει σεφτέ (29/10 02:00 Live από το SPORT24).

Οι Γκρίζλις ως γνωστόν αγωνίζονται χωρίς τον Τζα Μοράντ, που είναι τιμωρημένος για 25 αγώνες. Οι υπόλοιποι λοιπόν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν step up, προκειμένου οι "αρκούδες" να έχουν ένα υποφερτό ρεκόρ μέχρι να γυρίσει ο ηγέτης τους.

Στον αντίποδα, οι Γουίζαρντς έδωσαν στην offseason τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Κρίσταπς Πορζίνγκις, επομένως βρίσκονται πλέον και επισήμως σε φάση ανοικοδόμησης. Νέος σταρ της ομάδας είναι ο Τζόρνταν Πουλ. Ο πρώην άσος των Γουόριορς θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος μαζί με τον Κάιλ Κούζμα.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Ουάσινγκτον φέτος πιθανότατα θα έχει το χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα, δεδομένου ότι έχει το πιο αδύναμο ρόστερ. Στην πρεμιέρα της δέχθηκε 143 πόντους (!) από την Ιντιάνα, επιτρέποντας στους Πέισερς να σουτάρουν με 52% εντός παιδιάς και σχεδόν με 47% από το τρίποντο!

Μια χαρά το Money Line των Γκρίζλις στο 1.87, έστω κι αν παίζουν back to back μετά τη χθεσινή τους ήττα από τους Νάγκετς με 108-104.

Δύσκολο back to back για τη Νέα Υόρκη

Back to back δίνει και η Νέα Υόρκη και μάλιστα on the road, μόνο που ο αντίπαλος των Νικς είναι πολύ πιο σοβαρός, αφού θα δοκιμαστούν στη Νέα Ορλεάνη (29/10 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Τομ Τίμποντο έχασε την Τετάρτη από τη Βοστώνη μέσα στο MSG, ωστόσο την Παρασκευή έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Ατλάντα. Ο Τζέιλεν Μπράνσον πήρε από το χέρι τους Νικς και τους οδήγησε στο W έχοντας 31 πόντους με 8/12 τρίποντα! 26 πρόσθεσε ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ άγγιξε το triple-double σε μία σχεδόν τέλεια βραδιά για τη Νέα Υόρκη, που είχε 20/44 τρίποντα.

Οι Νικς πέρυσι ήταν από τις πιο ισχυρές ομάδες στα back to back παιχνίδια, με ρεκόρ 7-5. Οι Πέλικανς όμως διαθέτουν μία από τις πιο ισχυρές πεντάδες στη Δύση όταν είναι υγιείς όλοι τους οι σταρ και κυρίως ο Ζάιον, όπως συμβαίνει τώρα. Και οι πέντε starters ήταν διψήφιοι στην εκτός έδρας νίκη επί των Γκρίζλις την Τετάρτη για τους "πελεκάνους". Μάλιστα, ο Γουίλιαμσον έβαλε 12 από τους 23 πόντους του στο τέταρτο 12λεπτο με 5/7 σουτ.

Στο 1.75 η νίκη της Νέας Ορλεάνης με το ελάχιστο χάντικαπ του 1,5 πόντου. Οι Πέλικανς θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Χαμηλό σκορ στο Τορόντο

Τέλος, η Φιλαντέλφεια, μετά την ήττα στον πόντο από τους Μπακς, την Πέμπτη, πάει τώρα στον Καναδά για να αντιμετωπίσει το Τορόντο (29/10 02:30 Live από το SPORT24). Οι Σίξερς σούταραν στο Μιλγουόκι με 45,7% από το τρίποντο και παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Το δίδυμο Κέλι Ούμπρε και Τομπάιας Χάρις είχε συνολικά 8/9 τρίποντα, κάτι που δύσκολα θα δούμε να συμβαίνει ξανά μέσα στη σεζόν.

Από την άλλη, το Τορόντο είναι μία κλασική αθλητική ομάδα, με μακριά παιδιά, που δυσκολεύεται στην επίθεση, αλλά μπορεί να παίξει καλή άμυνα. Στην πρεμιέρα, οι Ράπτορς σούταραν με 40% από το τρίποντο και όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 100 πόντους κόντρα στη Μινεσότα. Δύο μέρες μετά έχασαν στην παράταση από τους Μπουλς στο Σικάγο, σε ένα ματς όπου η κανονική του διάρκεια έληξε 93-93! Δηλαδή, χωρίς το έξτρα πεντάλεπτο σημειώθηκαν μόλις 186 πόντοι. Πρώτη επιλογή εδώ το Under 215,5 στο 1.83.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝτιτρόιτΣικάγο: 1 & Κάνινγχαμ Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.95), 02:00 Ουάσινγκτον – Μέμφις: 2 (απόδοση 1.87), 02:00 Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη: 1 -1,5 (απόδοση 1.75), 02:00 Τορόντο – Φιλαντέλφεια: Under 215,5 (απόδοση 1.83), 02:30
Keywords
Τυχαία Θέματα