Πορτογαλία - Νιγηρία 4-0: Τεσσάρα με πρωταγωνιστή Μπρούνο Φερνάντες και χωρίς τον Ρονάλντο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες η Πορτογαλία νίκησε 4-0 τη Νιγηρία στο τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε δύο τέρματα και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ.

Στο φιλικό της Πέμπτης δεν έπαιξε καθόλου ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να προφυλαχθεί λόγω των στομαχικών διαταραχών που τον άφησαν εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9' της αναμέτρησης με τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκει

το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από ασίστ του Νταλότ. Στο 35' ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-0.

Η Νιγηρία θα μπορούσε να φτάσει στη μείωση του σκορ στο 81' αλλά ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντενίς στο 81' του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και βρήκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Στο 82' ο Γκονσάλο Ράμος ήταν αυτός που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 84' ο Ράμος έβγαλε ασίστ στον Ζοάο Μάριο που έγραψε το τελικό 4-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Νταλότ, Ρούμπεν Ντίας (46' Ραφαέλ Γκερέιρο), Αντόνιο Σίλβα, Νούνο Μέντες (46' Βιτίνια), Γουίλίαμ, Μπρούνο Φερνάντες (46' Πέπε), Οτάβιο (76' Ρικάρντο Χόρτα), Μπερνάρντο Σίλβα (46' Ζοάο Μάριο), Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα (67' Γκονσάλο Ράμος).

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ουζόχο, Ακπογκούμα, Τροστ-Εγκόνγκ, Μπάσει, Εντιντί (46' Ονιγιέκα), Αρίμπο (69' Ετέμπο), Οσαί-Σάμουελ, Λούκμαν (46' Τσικουέζε), Ιβόμπι, Σιμόν (76' Ντενίς), Μοφί (58' Ονουάτσο).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα