Πετρούσεβ: "Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, δεν έχω την ίδια επιθυμία να πάω στο NBA όπως πριν"

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ βίωσε την εμπειρία του NBA και την άσχημη πλευρά του, αυτή του ελάχιστου έως μηδενικού χρόνου συμμετοχής και τον δρόμο των ανταλλαγών (όπως αυτή που τον έστειλε από τους Σίξερς στους Κινγκς). Εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Και είναι χαρούμενος για αυτό.

Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξη του στην σερβική ιστοσελίδα "meridiniansport.rs" ο Σέρβος ψηλός, τονίζοντας πόσο καλά

αισθάνεται στον Πειραιά.

"Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω μία κακή κουβέντα για την Αθήνα. Όταν βλέπεις την παραλία και τον ήλιο, όλα μοιάζουν θετικά" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετρούσεβ για να προσθέσει στην συνέχεια ότι "είναι όμορφα στην Αθήνα. Όσο για το κομμάτι του μπάσκετ, χρειάστηκα χρόνο για να βρω ρυθμό και φόρμα. Τον τελευταίο μήνα - πριν τραυματιστώ - είχα βρει τον εαυτό μου, αλλά μετά ήρθε αυτός ο τραυματισμός".

Ο Σέρβος μάλιστα ξεκαθάρισε στο τέλος των δηλώσεών του ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει το NBA όσο κάποτε: "Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά όχι όπως παλιά. Στο NBA πρέπει να είσαι τυχερός, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Όταν ήμουν στο Σακραμέντο κάποια στιγμή πήρα τον μάνατζέρ μου και του είπα ότι ήθελα να φύγω. Ήθελα να παίξω για να βελτιωθώ, για αυτό επέστρεψα στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα