ΠΑΟΚ: Το τραπέζι του Βιεϊρίνια και οι σχέσεις των παικτών

Η πρωτοβουλία του Βιεϊρίνια να γευματίσει όλη η ομάδα μαζί μετά την σημερινή προπόνηση στόχευε όχι μόνο στην συσπείρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού, αλλά περισσότερο στο να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και εκτός προπονήσεων και ξενοδοχείων.

Άλλωστε τέτοιου είδους γεύματα πριν από μεγάλα παιχνίδια, όπως του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό (22/05, 21.00), είναι και ένα

είδους παράδοση στον ΠΑΟΚ. Πολλές φορές στο παρελθόν όταν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν να δώσουν σημαντικούς αγώνες φρόντιζαν να βρίσκονται έξω για να χαλαρώσουν όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τα όσα ζητήματα προέκυψαν στην διάρκεια της σεζόν, όταν τα αποτελέσματα που ήθελε ο ΠΑΟΚ δεν έρχονται και οι παίκτες βρέθηκαν στο επίκεντρο έντονης κριτικής, οι μεταξύ τους σχέσεις δε διαταράχθηκαν. Οι παίκτες του Δικεφάλου, μαζί με τον Γκαρσία και το τεχνικό του επιτελείο, παρέμειναν ενωμένοι και αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν διαταράχθηκε ούτε από την έκρηξη του Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι από τους ποδοσφαιριστές του δεν έχει κανένα παράπονο.

Το αν το συγκεκριμένο ξέσπασμα του προπονητή του ΠΑΟΚ λειτουργήσει ακόμη περισσότερο συσπειρωτικά στα αποδυτήρια του θα φανεί το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα