ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Χάτεμπουρ, Γουίλιαμ και Σόνε

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "16" του Conference League είχε πολλαπλά οφέλη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και αυτά δεν είναι μόνο οικονομικά και βαθμολογικά, αλλά έχουν να κάνουν και με την επόμενη ημέρα και τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη.

Η στρατηγική για τις μεταγραφές συζητήθηκε και το Σάββατο (2/12) στη σύσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε αυτήν επιβεβαιώθηκε η διάθεση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ

για ενίσχυση, από την ώρα που η ίδια η ομάδα του δείχνει ότι μπορεί να ανταποκρίνεται και να είναι ανταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κι ο πρόεδρος του Δικεφάλου έχει ενθουσιαστεί από την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του κι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί, προκειμένου ο Ρουμάνος τεχνικός να έχει όσο γίνεται περισσότερα εφόδια για το δεύτερο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Κι αυτό φάνηκε και στη σύσκεψή τους, όπου συζητήθηκε το θέμα των μεταγραφών. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι τουλάχιστον δυο, με αυτές ενός ακραίου αμυντικού κι ενός μεσοεπιθετικού να είναι για το τεχνικό επιτελείο οι θέσεις στις οποίες απαιτείται ενίσχυση.

Προχωρά για δεξί μπακ: Οι περιπτώσεις που απασχολούν

Είναι δεδομένο ότι η βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι η ποιοτική αναβάθμιση στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Εκεί είναι που οι υπεύθυνοι των μεταγραφών έχουν δημιουργήσει μια λίστα από την οποία θα επιλέξει ο προπονητής τον παίκτη που θεωρεί τον πλέον κατάλληλο για την ενίσχυση στα μπακ.

Για την περίπτωση του Χανς Χατεμπουρ ενημερωθήκατε από το SPORT24. Η αξία του διεθνή Ολλανδού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με υψηλές παραστάσεις.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Γουίλιαμ της Κρουζέιρο που μένει ελεύθερος στο τέλος του 2023. Ο Βραζιλιάνος είναι περισσότερο επιθετικογενής μπακ από το Χάτεμπουρ και σε αντίθεση με τον Ολλανδό που έχει χάσει τη θέση του στις βασικές επιλογές της Αταλάντα, αυτός αγωνίζεται ακατάπαυστα από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τώρα.

Ένα γεγονός το οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα προσμετρήσουν στη λογική ότι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα πρέπει να αγωνιστεί σε υψηλούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάτι που σημαίνει ότι αν ο "εκλεκτός" είναι τελικά ο 28χρονος Βραζιλιάνος, οι αντοχές του θα δοκιμαστούν.

Συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Σόνε της Σίλκεμποργκ

Ένα νέο όνομα που προέκυψε με βάση δημοσίευμα στο Περού είναι αυτό του Όλιβερ Σόνε, του 23χρονου ακραίου αμυντικού της Σίλκεμποργκ.

Ο Σόνε που έχει καταγωγή από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, έχει φέτος δύο γκολ κι ισάριθμες ασίστ με την ομάδα του και αποτελεί και μια περίπτωση με προοπτική για το μέλλον.

Σε αντίθεση με τους Χάτεμπουρ και Γουίλιαμ, οι δεσμεύσεις του με την ομάδα του είναι ισχυρές, καθώς το συμβόλαιο με τη Σίλκεμποργκ ισχύει μέχρι το 2026.

Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι για το Σόνε έχουν ενδιαφερθεί επίσης, η γερμανική Ντάρμσταντ, η Κοπεγχάγη, η Άλκμααρ κι η Άντερλεχτ.

Το μόνο σίγουρο στην περίπτωση του δεξιού μπακ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να κινηθούν άμεσα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να βρίσκεται όσο γίνεται πιο σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα