ΠΑΟΚ: Τέλος ο Κουαλιάτα από την Κουιάμπα τρεις μήνες πριν από τη λήξη του δανεισμού του

Τρεις μήνες πριν από τη λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κουαλιάτα η Κουιάμπα τον απελευθερώνει ουσιαστικά από τις υποχρεώσεις του, δίνοντάς του ως αποζημίωση το σύνολο των αποδοχών που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία ομάδας και ποδοσφαιριστή επιτεύχθηκε την περασμένη Πέμπτη (21/9) κι όπως αναφέρουν στην Βραζιλία ο Ουρουγουανός μέσος, που δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα παιχνίδια βασικός αποδεσμεύτηκε από την καθημερινότητα της ομάδας, καθώς θεωρήθηκε ότι με τη χαμηλή απόδοσή του επηρεάζει

την παραγωγικότητά της.

Έτσι, θα πάρει κανονικά τα χρήματα του συμβολαίου του, χωρίς να συμμετέχει στις προπονήσεις της Κουιάμπα και χωρίς να υπολογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής της.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022 με εισήγηση του Ζοζέ Μπότο αντί 1,8 εκατ. ευρώ. Ο Κουαλιάτα ωστόσο, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετά από μερικές προπονήσεις και με τον ΠΑΟΚ Β' παραχωρήθηκε δανεικός στους Βραζιλιάνους.

Το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο το μέλλον του και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μάλλον δυσοίωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα