ΠΑΟΚ: "Ψάχτηκε" για το νεαρό Κέβιν της Μάλαγα

10:34 3/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Ζοζέ Μπότο προσπάθησε μέχρι και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περίοδο να φέρει έναν εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης μετατέθηκε για το καλοκαίρι.

Τα κριτήρια στις αναζητήσεις του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου, που κατά κύριο λόγο αφορούσαν στην αγορά της Ιβηρικής, για έναν ακραίο επιθετικό δεν διέφεραν και πολύ από τις περιπτώσεις των Σάστρε και Σοάρες που αποκτήθηκαν

τον Γενάρη. Ο Μπότο έψαξε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με προοπτική να εξελιχθούν στον ΠΑΟΚ και να αποκτήσουν υπεραξία δείχνοντας ότι θα επιμείνει στο συγκεκριμένο μοντέλο στη θητεία του στην Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον 20χρονο Κέβιν Βιγιοντρές της Μάλαγα. Μάλιστα το ενδιαφέρον του Δικεφάλου δεν περιορίστηκε σε κρούσεις προς την ισπανική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή αλλά έφτασε στην κατάθεση επίσημης πρότασης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί ο ΠΑΟΚ έκανε προσφορά κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή η οποία ωστόσο δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της Μάλαγα και απορρίφθηκε.

Ο Κέβιν ανέβηκε το καλοκαίρι από τη Μάλαγα Β΄ και έχει στην πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα 23 συμμετοχές στην 2η κατηγορία της Ισπανίας. Πρόκειται για έναν εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, έχοντας την ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια και δυνατά χτυπήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα