ΠΑΟΚ: Όλα ή τίποτα από την αρχή το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα playoffs που προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας (13/3) είναι ο ορισμός "όλα ή τίποτα". Από όποια σκοπιά και να τη δει κανείς είναι φανερό ότι η δυσκολία που προέκυψε από τη σειρά των αγώνων είναι μεγάλη, ωστόσο δεν υπήρχε περίπτωση τα πράγματα να είναι εύκολα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακόμη και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος στις τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό,

Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ενδεικτικό του δύσκολου προγράμματος.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει Τετάρτη 5 Απριλίου τους ερυθρόλευκους στο "Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική των playoffs. Θα ταξιδέψει μεσοβδόμαδα στην Αθήνα για να παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια το ντέρμπι Δικεφάλων της 6ης αγωνιστικής στις 26 του επόμενου μήνα και θα κλείσει τον κύκλο των εκτός έδρας ντέρμπι με ομάδα από το Big-4 την 8η αγωνιστική την Τετάρτη 3 Μαΐου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Το ξεκίνημα; Εξίσου ζόρικο. Πρεμιέρα με το πάντα ιδιαίτερο ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", φιλοξενία της ΑΕΚ στην Τούμπα και εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Λογικά μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι του με το Βόλο, το τελευταίο πριν τη διακοπή για το Πάσχα θα έχει φανεί που μπορεί να φτάσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης που μπαίνει με -7 και ως αουτσάιντερ στη διαδικασία των playoffs ο πρώτος γύρος των οποίων θα κλείσει με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Στον δεύτερο ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με τον Βόλο και θα αντιμετωπίσει τον Άρη εντός και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Τούμπα για το πρωτάθλημα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό

Οι ισορροπίες για τον ΠΑΟΚ είναι λεπτές, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Για παράδειγμα το εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Άρη μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Μια νίκη θα δώσει νέα μεγάλη ώθηση στην ήδη ανεβασμένη ψυχολογία του Δικεφάλου και θα βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια.

Σε ενδεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα και με την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο για τους ασπρόμαυρους. Βέβαια ο ΠΑΟΚ μπαίνει από την 4η θέση και το -7 στα playoffs, αλλά με την γνώση ότι στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου πήγε καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε αυτό το μίνι- πρωτάθλημα.

Το "game by game" του Λουτσέσκου είναι δεδομένο ότι θα βρει πιστή εφαρμογή από τους παίκτες του στη διαδικασία που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο και θα επικρατήσει στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ του επόμενους δύο μήνες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στα playoffs

1η αγωνιστική

Άρης - ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

3η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Βόλος

5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Άρης

8η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική

Βόλος - ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Οι ημερομηνίες των αγώνων των playoffs: 1η αγωνιστική: 18-19 Μαρτίου 2η αγωνιστική: 1-2 Απριλίου 3η αγωνιστική: 5 Απριλίου 4η αγωνιστική: 8-9 Απριλίου 5η αγωνιστική: 22-23 Απριλίου 6η αγωνιστική: 26 Απριλίου 7η αγωνιστική: 29-30 Απριλίου 8η αγωνιστική: 3 Μαΐου 9η αγωνιστική: 6-7 Μαΐου 10η αγωνιστική: 13-14 Μαΐου
Keywords
Τυχαία Θέματα