ΠΑΟΚ: Οδηγίες για τους εκδρομείς στη Φινλανδία

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο αποψινό εκτός έδρας αγώνα με την Ελσίνκι (19:45, Cosmote Sport 4HD, live από το SPORT24). Οι εκτιμήσεις των γηπεδούχων αναφέρουν ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 500 φίλοι του Δικεφάλου, αρκετοί από τους οποίους είναι από χθες (20/9) στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας.

Η ασπρόμαυρη

ΠΑΕ μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους της ομάδας που έκαναν το ταξίδι στο Ελσίνκι και για τη συμπεριφορά τους, αλλά και το σημείο συνάντησης τους ώστε να μεταβούν οργανωμένα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

"Όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν όσοι βρίσκονται στο Ελσίνκι για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Δικεφάλου στους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η πλατεία Kansalaistori έχει οριστεί ως σημείο συνάντησης των φίλων του ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι στις 17:15 κι από εκεί θα μεταβούν στο γήπεδο με τα πόδια στις 18:15.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση πυρσών, βεγγαλικών και κροτίδων στο γήπεδο, καθώς η χρήση τους επιφέρει ποινή φυλάκισης για τον φίλαθλο και τιμωρία στην ομάδα μας. Επίσης απαγορεύεται η χρήση συσκευών λέιζερ, καθώς και τα πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Οδηγίες, Φινλανδία,paok, odigies, finlandia