ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια που κρίνει το δίδυμο στα μπακ και η συνταγή ντέρμπι με ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (3/10, 18:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) τον ΟΦΗ με αρκετά προβλήματα . Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει με ένα ακόμη διπλό

- το τρίτο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα - τις υποχρεώσεις του σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν στο οποίο έδωσε απαιτητικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας μάλιστα αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Με απουσίες ταξίδεψε και για την Κρήτη με τον Λουτσέσκου να αφήνει στην Θεσσαλονίκη Βαρέλα και Μουργκ που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου μαζί με όσους βρίσκονται σε αυτό καιρό Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Κρέσπο.

Ο Βιεϊρίνια κρίνει τα μπακ

Στη Θεσσαλονίκη έμεινε και ο Λούκας Τέιλορ καθώς ο προπονητής του θέλησε να τον ξεκουράσει και πήρε στην αποστολή τον Ροντρίγκο Σοάρες. Η απουσία του Τέιλορ από το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ ίσως να είναι και η μοναδική αλλαγή που θα έχει η ενδεκάδα του Δικέφαλου σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ετοιμότητα του Βιεϊρίνια, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα καθορίσει το δίδυμο των μπακ του Δικέφαλου. Αν ο Πορτογάλος δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει ενενηντάλεπτο, τότε στις δυο πλευρές της άμυνας θα αγωνιστούν οι δύο Βραζιλιάνου Ροντρίγκο και Σίντκλεϊ.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και κέρδισαν το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα. Αρκετοί από τους οποίους μάλιστα πήραν ανάσες στον αγώνα με την Σλόβαν.

Επιστροφή Μπίσεσβαρ

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελείται από τους δυο εναπομείναντες κεντρικούς αμυντικούς Μιχάι και Μιχαηλίδη. Στα χαφ θα αγωνιστούν Κούρτιτς και Σβαμπ (ο Αυστριακός αγωνίστηκε περίπου 70 λεπτά στον αγώνα της Πέμπτης (30/9) και ο Σλοβένος μπήκε στη θέση του για τα υπόλοιπα) και λογικά μπροστά τους θα αγωνιστεί και πάλι Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με την συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, έχοντας νωρίτερα δεχθεί την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του χωρίς να έχει κάτι σοβαρό.

Στα αριστερά θα επανέλθει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, δεξιά θα παραμείνει ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κάρολ Σβιντέρσκι, καθώς είναι η δική του σειρά για να πάρει φανέλα βασικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα