ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας και η ενίσχυση που ψάχνει μεσοεπιθετικά ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα και όσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παραμένει ελεύθερος το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τούμπα θα είναι ανοικτό.

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εκτιμά τις ικανότητες του πρώην ποδοσφαιριστή του και να έχει εισηγηθεί μεγαλύτερη ενίσχυση στους μεσοεπιθετικούς οι δυο πλευρές έχουν κάνει και συζητήσεις που για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Ο Πέλκας έχει στα χέρια του προτάσεις, κυρίως από ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος,

τις οποίες και αξιολογεί και συγκεκριμένο κασέ. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλύψει τις απαιτήσεις του, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δυο πλευρές που γίνονται, όπως είναι φυσικό σε καλό κλίμα.

Η προοπτική της καριέρας στο εξωτερικό αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τον Πέλκα που πάντως δεν φαίνεται και τόσο ζεστός να επιστρέψει στην Τουρκία. Το γεγονός αυτό είναι που δίνει περιθώρια στους ανθρώπους του Δικεφάλου, που ποτέ δεν έκοψαν τους δεσμούς με τον παίκτη να μπουν σε συζητήσεις για την επιστροφή του στην ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε.

Και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του συνεχίζει να αναζητά και στο εξωτερικό ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή με την περίπτωση του Χόρχε Καρασκάλ, να είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολη. Ακόμη και το σενάριο δανεισμού του Κολομβιανού με υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του στα 7 εκατομμύρια ευρώ , που "παίζει" στα ρωσικά ΜΜΕ, είναι σε οικονομικό επίπεδο πολύ κοστοβόρο με την ΤΣΣΚΑ να ζητά ενοίκιο 1,5 εκατομμυρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα