ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τα δεδομένα για τον Οζντόεφ, τι είπε ο μάνατζερ του Ρώσου μέσου

Ο ΠΑΟΚ παλεύει ακόμα την περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος προσπαθεί να αποκτήσει τον Ρώσο χαφ, αν και η περίπτωσή του αποδεικνύεται πως δεν είναι τόσο εύκολη.

Η διαφορά που θα πρέπει να καλυφθεί προκειμένου να συναινέσει στη μεταγραφή του και η ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, δεν είναι μεν μεγάλη, αλλά προς το παρόν το θέμα δεν έχει προχωρήσει.

Ο ατζέντης του 30χρονου, Ανζόρ Γκαργκάεφ, επανήλθε με νέες δηλώσεις στο matchtv.ru και ανέφερε πως ο Οζντόεφ προς το παρόν είναι συγκεντρωμένος στην Καραγκιουμρούκ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως, περιμένει να δει πού θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

"Όλα εξαρτώνται από τους συλλόγους και τις συζητήσεις του. Ο Μαγκομέντ έχει συμβόλαιο, δεν έχει λόγο να συμμετάσχει σε συζητήσεις. Η Καραγκιουμρούκ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Ο Οζντόεφ προπονείται ήρεμα και ειναι συγκεντρωμένος. Αν οι δυο ομάδες τα βρουν και έρθει η σειρά σε αυτόν, θα το σκεφτεί", τόνισε ο Γκαργκάεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα